Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Przerobiny klient tibia, ( client jest za stary).

darek0987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , od razu proszę o nie usuwanie tego tematu z błędów lub innych takich ponieważ pisze 1 raz post.

A więc , przerobilem dzis klienta DB ( Dragon ball victory) żeby mógł działać na nim elfbot tzn rozpakowałem pliki z clienta tibia.spr itd. i wkleiłem ikonke tibi 8.42 , odpalam tibie mam normalnie tak jak na normalnym clienicie tibi all grafika itd. Tylko jak wpisze pasy np: test123 test55 wyskakuje mi : Twój klient jest za stary .

Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeśli ktoś by był tak miły i by mi go przerobił będę wdzięczny ty.

Opublikowano

Witam , od razu proszę o nie usuwanie tego tematu z błędów lub innych takich ponieważ pisze 1 raz post.

A więc , przerobilem dzis klienta DB ( Dragon ball victory) żeby mógł działać na nim elfbot tzn rozpakowałem pliki z clienta tibia.spr itd. i wkleiłem ikonke tibi 8.42 , odpalam tibie mam normalnie tak jak na normalnym clienicie tibi all grafika itd. Tylko jak wpisze pasy np: test123 test55 wyskakuje mi : Twój klient jest za stary .

Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jeśli ktoś by był tak miły i by mi go przerobił będę wdzięczny ty.

Tzn jak go przerobiłeś ? nie za bardzo rozumiem co napisałeś ale ok , tylko to że wkleiłeś 2 pliki do tego db klienta to nic nie da , bo jest jeszcze reszta plików i masa kodu która jest odpowiedzalna za to..

w ogóle po co to przerabiałeś?

i następnym razem użyj prefixu [Problem]

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...