Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak nie obudzić brata

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Muszę się wyrwać z domu (nie musicie wiedzieć po co xD) wcześno ok. 5-6 i mam na łóżku piętrowym brata u góry i tu moje pytanie jak się tak wcześno obudzić, aby go nie znudzić. Oczywiście odpada budzik bo się zerwie na równe nogi i sypnie rodzicom. Zastanawiam się nad ustwieniem telefonu na wibracje i schować go pod poduszkę tylko nie wiem czy to mnie obudzi. Co mi doradźicie w tej sytuacji?

Opublikowano

Wątpliwe by budzik go obudził pod poduszką, zależy czy będzie spał mocno.

Ja zawsze myśle przed snem o której musze wstać i mniej wiecej sam wstaje o tej.

A jeśli chcesz wstać tak wczesnie to połóż sie o 20 to powinienes wstac :)

Opublikowano

Włącz w telefonie budzik w komórce, tylko żeby szyb nie rozwaliło. Włóż pod poduszkę i nastaw na 4.20, jak obudzisz brata budzikiem to udawaj że śpisz aż sam zaśnie głęboko i wtedy wyjdź. Jeżeli obudzi Cię i spyta co to było to powiedz że przez przypadek budzik Ci się włączył i czekaj aż zaśnie.

Opublikowano

Muszę się wyrwać z domu (nie musicie wiedzieć po co xD) wcześno ok. 5-6 i mam na łóżku piętrowym brata u góry i tu moje pytanie jak się tak wcześno obudzić, aby go nie znudzić. Oczywiście odpada budzik bo się zerwie na równe nogi i sypnie rodzicom. Zastanawiam się nad ustwieniem telefonu na wibracje i schować go pod poduszkę tylko nie wiem czy to mnie obudzi. Co mi doradźicie w tej sytuacji?

Może poproś kogoś, kto idzie razem z Tobą, aby zadzwonił do Ciebie np. o 4.30, a bratu powiesz, że sobie kolega jaja zrobił. On pójdzie spać, a Ty pod pretekstem wyjścia do toalety/papierosa/zjedzenia wymkniesz się z domu. Poza tym - bez przesady 5-6 godzina to nie jest noc. :) Myślę, że nie musisz nawet się wymykać tylko normalnie wyjdź. Powiedz, że idziesz pobiegać. Cokolwiek.

Opublikowano

Dogadaj się z bratem według zasad Hammurabiego ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Teleportuj się.

Ale tak na serio to po prostu się z nim dogadaj, a jak nie, no to co zrobisz ? Nie śpij, skoro nie potrafisz wstać, o tej godzinie , a nie chcesz go obudzić.

362428acollectionofjust.jpg
##SWAGGY##

Opublikowano

Macie like'i jednemu chyba nie dałem bo wykorzystałem limit. Myślę, że sobie jutro poradzę :). Dzięki za pomoc i żeby nie powielać milion razy odpowiedzi możecie już zamknąć.

Opublikowano

@up

Na mnie mało co działają energy drinki i kawki (nie wiem czemu) więc mogę nawet po monsterze usnąć. Nie próbowałem dwóch, ale ograniczam używki, bo można się szybko uzależnić.

Opublikowano

Współczuję brata, seryjnie. Ale polecam ci budzik wcześniej sobie nastaw, poczekaj aż brat zaśnie, i leć na łowy wampirów :3

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

A nie lepiej dogadać sie z bratem ?? W końcu chyba istnieje coś takiego jak miłość braterska... Kup mu coś co tam będzie chciał albo zrób mu coś (cokolwiek) pod warunkiem że cie nie sypnie rodzicom. Proste? A jak! :)

*Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...