Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shrapner44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem przymierzam się do zakupu Gaiward GTX 260 216sp.Nie wiem czy mi odpali na sprzęcie :

-amd a4-3300

-Tracer BeCool 420w (chyba black list)

Zamierzam podpiąć pod dwa gniazda 6pin 1 normalnie od zasilacza a drugie z przejściówką.

Opublikowano

Jak chcesz gtx 260 to wymień zasilacz - ten po samym odpaleniu kompa może buchnąć, a może nawet się nie uruchomić.

Narazie nie mam pieniędzy na PSU

Opublikowano

No to w ogóle nie kupuj karty. GTX 260 trochę prądu żre. Najpierw kup zasilacz, a późnij kartę.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

GTX260 to będzie za dużo. Cała platforma FM2/1 była nastawiona na oszczędność, więc zamiast takiego gorącego, prądożernego starocia weź np. Radeona 6850 (albo dozbieraj do 7770, ew. gorszy 7750).

Opublikowano

GTX260 to będzie za dużo. Cała platforma FM2/1 była nastawiona na oszczędność, więc zamiast takiego gorącego, prądożernego starocia weź np. Radeona 6850 (albo dozbieraj do 7770, ew. gorszy 7750).

Wiem że to platforma pod oszczędzanie.Myślę o przejściu na innego kompa ale to długo się zejdzie.Na razie zostaje przy tym co mam i co planuje dokupić , więc taki byłby dobry ? http://www.komputronik.pl/product/72400/Sprzet_komputerowy/Podzespoly/Logic_500W_PFC_.html

Opublikowano

a jeszcze lepiej bedzie jak napiszesz jaki budrzet przeznaczasz na kupienie nowej karty GTX260 nie musi byc najlepszym rozwiazaniem ;)

Opublikowano

wystarczy chietftec gps 500w

Spevil, autor chce kupić tego gtx'a za około 200zł, a w tej cenie nic lepszego nie znajdzie(i nie piszcie, że radek hd4850 jest lepszy)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...