Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to ma być? XD

Kamdaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedz mi kto w tym temacie uzasadniał? Chyba pyta się jaka gra najlepsza a nie dlaczego, wszyscy pisali nazwy gier i tyle, beka z tego forum.

Opublikowano

Tutaj bym napisał do moderatora, ale czemu skargi dajecie w pogaduszkach?

Właściwie nie słusznie, ale nie podałeś nam przyczyny punktów.

No i tak jak Trollu - brak uzasadnienia.

Mimo wszystko uzgodnij to z tym, kto Ci dał 5 pkt ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Tutaj bym napisał do moderatora, ale czemu skargi dajecie w pogaduszkach?

Właściwie nie słusznie, ale nie podałeś nam przyczyny punktów.

No i tak jak Trollu - brak uzasadnienia.

Mimo wszystko uzgodnij to z tym, kto Ci dał 5 pkt ;)

masz ss za co dostałem 5%

1366996958-U622292.jpg

pisalem do kolesia, napisał że spam, no to propsy, bo wszyscy napisali posty typu mojego, a nie dostali.

Piszę to tutaj, bo to co się dzieje na tym forum to już przechodzi ludzkie pojęcie.

Opublikowano

Idiots, idiots everywhere. Zapewne dostałeś warna za to że powieliłeś mój post, sam napisałem "BF3". Cieszę się że w końcu ktoś normalny jest na stanowisku w pogaduszkach, w końcu może ludzie przestaną mnie powielać. PS. Powielanie to pisanie (w tym przypadku) tego samego co inni wcześniej napisali.

Opublikowano

Idiots, idiots everywhere. Zapewne dostałeś warna za to że powieliłeś mój post, sam napisałem "BF3". Cieszę się że w końcu ktoś normalny jest na stanowisku w pogaduszkach, w końcu może ludzie przestaną mnie powielać.

PS. Powielanie to pisanie (w tym przypadku) tego samego co inni wcześniej napisali.

Ale chyba pogaduszki są po to żeby wyrazić swoją opinię, co nie? Chyba mogę wyrazić swoją opinię że polecam bf3, a nie jakiś inny shit...

Oby tak dalej a będzie na forum tyle ludzi co teraz

795 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut)
Opublikowano

Ale chyba pogaduszki są po to żeby wyrazić swoją opinię, co nie? Chyba mogę wyrazić swoją opinię że polecam bf3, a nie jakiś inny shit...

Oby tak dalej a będzie na forum tyle ludzi co teraz

795 aktywnych użytkowników (w ciągu ostatnich 60 minut)

Według Twojego toku myślenia mógłbym nabić w taki sposób już 5k postów. Zauważ że autor nie pyta "Jaką grę polecacie" tylko prosi o wymienienie gier z co-op fps. Są małe liczby teraz na forum bo co chwilę jest przerwa w działaniu. Jeżeli już widzisz że ktoś napisał to co Ty chcesz napisać i nie masz innej odpowiedzi jaką udzielił ktoś w temacie to po prostu się nie wypowiadaj, ja takim sposobem mam czysty pasek ostrzeżeń.

Opublikowano

Według Twojego toku myślenia mógłbym nabić w taki sposób już 5k postów. Zauważ że autor nie pyta "Jaką grę polecacie" tylko prosi o wymienienie gier z co-op fps. Są małe liczby teraz na forum bo co chwilę jest przerwa w działaniu. Jeżeli już widzisz że ktoś napisał to co Ty chcesz napisać i nie masz innej odpowiedzi jaką udzielił ktoś w temacie to po prostu się nie wypowiadaj, ja takim sposobem mam czysty pasek ostrzeżeń.

looolz? "Jaka gra w trybie COOP najlepsza" nie pyta o grę coop? Bo chyba pyta. mi nie chodzi kto ile ma postów nabić tylko o to że dostaje się 5% za byle gówno na tym forum teraz, szkoda że userzy z WYŻSZĄ RANGĄ także spamują a NIE DOSTAJĄ warnów, przypadek, czy niezauważenie posta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...