Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Dark Orbit Klon

BlackDevil123

68 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagraliby?cie w starego klienta DarkOrbit?

• Tak, ch?tnie
      53
    • Nie, wol? nowego klienta
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobi gierkie w gamemarkerze ... i podbije swiat z kucykami poony -.-

I bedzie banan na japie ze stworzyl gre w GM ( haha .. smieszny ten temat jest )

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie że bym zagrał ale niech będzie tak że codziennie opisujesz rozwój klona;) oby nie było tak jak z http://www.mpcforum.pl/topic/815195-pytanie-co-bycie-powiedzieli-na-gr-podobn-do-do/page-16?hl=+nowe%20+darkorbit którego twórcą jest http://www.mpcforum.pl/user/426655-theccay/ który ostatnio wszedł na forum nie kontynuując pracy której niewiadomo czy wg. zaczął :)

Opublikowano

Pasował by stary wygląd leonova Dark-orbit-screenshot.jpg

i jego zwiększona siła na 1 gali oczywiście.

Opublikowano

ogolnie wszystko brzmi cacy :) jeśli chodzi o to czy "ktoś" by grał w klona to odpowiedz brzmi TAK, myśle że każdy ma już dość latania po mapach gdzie sie zloguje, i od razu ktos mu wyskakuje z czapki 2 sekundy i znikamy z mapy i tak w kółko :unsure: ...

Co do rozbudowy konta, myśle że nie mogło by być za latwo, i żeby nikt na start nie dostal 1 milion urki, zeby w jeden dzien zrobic elite...Ale to już zależy od samego twórcy

Pozdrawiam.

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

ja bym osobiście zaproponował starą vege do latania , stary goliath , oraz leonek a może najlepiej by było gdyby było można latać tymi i tymi ? co wy na to by się latało jak komu wygodniej

Opublikowano

alfii skąd takie przypuszczenia? nadal pracuje nad grą i długo mi zajmie robienie jej...

Daj wrescie jakies zdj .. dowody lub cos;)

Opublikowano

Już 3 raz coś robisz i 3 raz gówno zrobisz...

Długo ci to zajmie ? Pewnie aż wyjdzie serwer od >>jD<< i go tutaj wstawisz, śmieszny jesteś. Albo 5 lat, aż ktoś wstawi gotowy serwer, a ty tylko wkleisz link. Czemu ten temat jest jeszcze otwarty? Przecież wiadomo, że nic nie zrobi...

19 postów i odrazu klon Darkorbit, powodzenia. Jedno wielkie FAKE

Opublikowano

koniecpolski zrobilem ta ramke z statkami w paincie zeby pokazac jakie statki dodaje, nagrac ci "paint playa" jak to robie? xdd popisałeś sie brawo

a ja wstawię zaraz ci link z takim samym obrazem tylko inny kolor ramki ;)

Daj twarde dowody !

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

wojtrix123 "jD" robienie ma zająć miesiąc a tak go chwalisz, ja robie dopiero 3 dni tą grę i już mówisz że długo? a pozatym taki mądry jesteś to sam zrób...

Opublikowano

wojtrix123 "jD" robienie ma zająć miesiąc a tak go chwalisz, ja robie dopiero 3 dni tą grę i już mówisz że długo? a pozatym taki mądry jesteś to sam zrób...

po co, jak niedługo wychodzi server od jD/ Lorda Szymona i jest Tolvata ;D

Chwalę >>jD<< bo przynajmniej coś zrobił, a nie jtak jak ty... Daj filmik, to ci uwierze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...