Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vertuis2 [Dedyk]

smok590

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi coś ten klient nie działa pisze gdy chce pobrac "Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich. "

ZAPRASZAM NA SERWER MINECRAFT 1.6.2 Gildie + Frakcje (cuboidy)

Niedługo bd autorskie pluginy ;D

Opublikowano

Mi coś ten klient nie działa pisze gdy chce pobrac "Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich. "

Jak może Ci błąd wywalać jak ja już sciagam go około 30min i jest dobrze. Zreszta wole to sciagnac 1,6GB i widziec wszystko w grze i grac spokojnie ;) niż kombinować z bugfixami i launcherami.

Nie sciagajcie, jest to samo z mistrzem co na luncherze. Nie widać go!

Opublikowano

Zaciekawił mnie pomysl z tymi epickimi butami ze ulepsza się je z kilku zwyklych mam nadzieje ze są dopracowane dmg postaci w pvp

Opublikowano

Serwer już działa ,

Najnowsze dodatki:

• Księga Wiedzy w pierścieniu tp,
  • Odbugowane mapy
  • 4 channele do gry
  • Zmienione miejsca respu Lodowej Wiedzmy
  • Zwiększony resp Metinów Wygnańców !
  • działający w 100% client < dostępny na stronie >

Serdecznie zapraszamy !

Opublikowano

Sciaglem klienta 1,6 i nadal npc mistrz nie widze. Bez przesady sciagam 2h i nadal mam to samo, nie wiem jak to rozwiazac myslalem ze klient od Was cos pomoze a tu tak jak było... ;/

Edit. Zegnam Was, jak nie umiecie błędu z tym npc naprawić. Na modzie go widac, co z tego jak nie widze co ulepszam i na jaki lv.

Kontakt z team'em zerowy, pisze o moim problemie a oni nie odpisują. Pozdro nie zamierzam biegac na 100lv z eq na 54.

Opublikowano

Podajcie linka do clienta bo tamtego nie idzie pobrac

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

http://www.multiupload.nl/L096SF6MV7

Pełny client znajdziecie go tez na stronce .

Mam takie pytanie, nie dało by rady podmienić wyglądu tego Mistrza na inny np handlarke?(jak on w ogole wygląda?)

Na pewnym serwie też ten problem pół serwa miało i tylko podmienienie wyglądu pomogło.

Opublikowano

Ehh dajcie clijenta na innego hosta ...

Bo się nie da pobrać Ten plik nie istnieje, dostęp do tego pliku jest ograniczony lub plik został usunięty z powodu naruszenia praw autorskich.I to mam na 2 linkach -.-

A ten launcher to jakieś gówno nie widze ulepszaczy zbr borni itp ...

Opublikowano

Co do serwera: Fajny fajny, ale nie wiem czy mam lagi przez to że gram na launcherze czy przez to że DDoS, client wagę ma 1.6GB i mi się będzie ściągał 11 minut ;p

@EDIT To jednak wina mojego sprzętu. Lagów nie ma :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...