Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] forum ravia

psychexd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lol mam pewien problem ponieważ cały czas mi piszę gdy chcę się zarejestrować na ravi.eu forum:

"Nie możesz się zarejestrować, gdyż dokonano już 2 rejestracji z Twojego adresu IP w przeciągu 24 godzin. Spróbuj później."

I tak jest już od paru dni nie wiem o co chodzi .. -.-

Opublikowano

Jeśli to nie Ty zakładałeś multi acc, to może masz osiedlowy internet i ktoś z sąsiadów też gra na Ravi? :D

Wejdź na TSa i porozmawiaj z Welesem, powinien coś poradzić.

Opublikowano

Lol mam pewien problem ponieważ cały czas mi piszę gdy chcę się zarejestrować na ravi.eu forum:

"Nie możesz się zarejestrować, gdyż dokonano już 2 rejestracji z Twojego adresu IP w przeciągu 24 godzin. Spróbuj później."

Jest napisane*, ktoś z sieci, lub sam zrobiłeś i nie pamiętasz ;)

Opublikowano

Chodzi o to ze Zielak i Benq nie potrafia ogarnac spamu ruskich botow i naszych spamow (2fasta, danthego changesa itd)

Rejestracja jest off

Musisz czekac na TS ravii aby Ci zalozyl konto na forum.

Opublikowano

Ok thx poza tym micro mi się zjebało więc wątpie,aby bez niego mozna sie z nim porozumieć :D

Na ts mozesz z nimi takze pisac...

Szukaj Zielaka, On za to odpowiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...