Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto na tym forum.

Nekrofil.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Piszę ten temat aby was ostrzec a jednocześnie zapytać się jak odzyskać moje konto.

Dzisiaj ok. godziny 15:00 zostały zmienione pasy do mojego konta na tym forum (nick: Ex?) nie mam pojęcia jak to się stało, dodam też, że zostało zmienione także hasło do mojej poczty internetowej. Nic nie pobierałem więc nie mam pojęcia jak to się stało.

Na koncie zalogowana jest jakaś osoba i wydaje mi się, że jest to użytkownik tego forum o nicku: DD1317. Dlaczego tak uważam?

Jak wspomniałem wyżej pasy zostały zmienione ok. godziny 15:00, prosze zobaczyć tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/924340-survival-25-slotw-mia-atmosfera-whitelista-kanciasta-kraina-sezon-6/#entry7140957 napisany jest pozytywny komentarz serwera minecraft, o godzinie 15:45 którego właśnie właścicielem jestem użytkownik DD1317.

Prosze uważać, ponieważ ten użytkownik może teraz pisać z mojego konta różne dziwne rzeczy oraz spamić. Bardzo prosił bym szanowną administracje o nie dawanie warnów, ponieważ spróbuję jakoś odzyskać to konto, a szkoda żebym odzyskał je zbanowane.

Jednak odzyskanie nie będzie łatwe ponieważ jak już wspomniałem wyżej hasło do e-maila zostało także zmienione.

Jeżeli znacie jakieś sposoby abym mógł odzyskać to konto to był bym dozgonnie wdzięczny oraz oczywiście wynagrodzę was pełną ilością lajków.

SKRADZIONO MI KONTO NA TYM FORUM !

MÓJ DAWNY NICK TO: Ex?

JEŻELI KTOŚ JEST WSTANIE MI POMOC ODZYSKAĆ KONTO, PROSZE PISAĆ PW ! DAM PEŁNO LIKÓW

Opublikowano

Do tego sluzy raczej support mysle, ale powodzenia z odzyskaniem konta :) i raczej warny beda dawac bo jak sie lamie regulamin to nie bd jakiegos wyroznienia dla niego

Opublikowano

A gdzie jest support naszego forum?

JEŻELI KTOŚ JEST WSTANIE MI POMOC ODZYSKAĆ KONTO, PROSZE PISAĆ PW ! DAM PEŁNO LIKÓW

Opublikowano

Mam ci w to wierzyć?

Lepiej oddaj moje konto (jeżeli to ty jesteś DD1317)

Opublikowano

Pogadaj z BR3ND. Użytkownik HevyNation pierwszy raz ukradł mi konto, potem BR3ND mi je odzyskał a potem to samo.

A pozatym, po co miałbym kłamać i kraść jakieś j**ane konta na forum?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...