Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

d4n1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Balmora s2 heh..

on juz balmore s1 zjabał

wątpie żeby miał tłumy na s2 ,a hejty by miał takie że osa nie siada

ja mysle ze on chce zrobić balmore s2 bo na s1 nikt bryłek kupować nie chce :)

58121063168705213211.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Ciekawie by było jakby otworzyli Balmore S2 lub coś w tym stylu :) Hard/medium , na pewno bym zagrał , widać po S1 , że serwer stabilny i można grać i grać :)

Tak to prawda serwer stabilny i dobry, ale nie podoba mi się FuBu, bo jeśli dalej będzie sprzedawać wirtualną walutę na allegro to z serwera będzie trochę lipa.

Opublikowano

@LikeYou , szczerze to szukam serwera stabilnego dobrego i nowego , bo jakoś średnio jara mnie granie na czymś co każdy ma już fulla praktycznie,  a jeśli chodzi o sprzedawanie to nie miałem o tym pojęcia i jakoś mnie to nie interesowało , jakby powstała jakaś nowa produkcja od nich to na pewno bym tam zagrał :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Niby skąd masz takie informacje ? patrzałem na forum oraz Fanpage i żadnych takich informacji nie ma.

Bambusek mowil na ts .
Opublikowano

trochę więcej wiem nisz większość,wczoraj i dziś praca była przy biologu inny nisz zwyczajny,o ile bambusek będzie miał więcej czasu to już nie długo tyle mogę powiedzieć,co do serwera będzie niesamowity spora ilość nowość,dodam jeszcze że na balmorze będzie mała ilość bugów niestety to metin i zawsze coś zostanie.

zapraszam do gry nie długo na balmora s2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość z FB 

Jak wiecie start już 23-27 z okazji tego przygotowaliśmy dla was konkurs polegający na lajkowaniu naszego FanPage przewidujemy super nagrody!!!
837371446280124127260.png
Opublikowano

Wiadomość z FB 

Jak wiecie start już 23-27 z okazji tego przygotowaliśmy dla was konkurs polegający na lajkowaniu naszego FanPage przewidujemy super nagrody!!!
Gdzie dokladnie jest ta wiadomosc, bo nie moge znalezc?

Srij9JT.png

Opublikowano

Zapowiedź jest już na mpc oraz ich prywatnym forum. Stronka jeszcze nie działa bo jest zabezpieczona hasłem ale już wszystko wiadomo i start jest w ten piątek.

32722978568683240514.png

Opublikowano

Kur*a ludzie... Piszecie , że pewnie dno i inne badziewia a i tak tam zagracie :)

:P

IF YOU DO WHAT YOU LOVE , NOTHING CAN'T STOP YOU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...