Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Odnośnie raportowania na mobilnej

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<p>Tak więc jest tutaj taka sugestia, więc dodam jeszcze sposób wykonania dla kogoś, kto ma dostęp do szablonów na MPC i chce dodać taką funkcję.<br />

<br />

1. Po zalogowaniu do ACP przejdź do Look & Feel<br />

2. Z listy szablonów wybierz IP.Board Mobile<br />

3. Przejdź do Topic View->post<br />

4. Pod</p>

<pre class="_prettyXprint _lang-auto _linenums:0">

<div id="post-{$post['post']['pid']}-controls" class='post_controls'></pre>

<p>dopisz</p>

<pre class="_prettyXprint _lang-auto _linenums:0">

<if test="canReportPost:|:$topic['_canReport'] and ! $topic['_isArchived']">

<a href='{parse url="app=core&amp;module=reports&amp;rcom=post&amp;tid={$this->request['t']}&amp;pid={$post['post']['pid']}&amp;page={$this->request['page']}" base="public"}'>Zgłoś</a>

</if></pre>

<p>5. Wciśnij Save<br />

<br />

Efekt<br />

<br />

<br />

<span style="font-size:18px;">Odnośnie usuwania na mobilnej</span></p>

<p>Myślę, że większość moderatorów woli ukrywać posty i tematy niż usuwać, aby nie było jakichś niejasności.</p>

<p>Zatem proponuję podmianę</p>

<p> </p>

<p>

</p>
<p><if test="canDelete:|:$post['post']['_can_delete'] === TRUE"><br />
                    <a href='{parse url="module=moderate&amp;section=moderate&amp;do=04&amp;f={$topic['forum_id']}&amp;t={$topic['tid']}&amp;p={$post['post']['pid']}&amp;page={$this->request['page']}&amp;auth_key={$this->member->form_hash}" base="publicWithApp"}' title='{$this->lang->words['post_delete_title']}' class='delete_post'>{$this->lang->words['post_delete']}</a><br />
                </if>
</p>

<p>na</p>

<p>

<if test="canHide:|:$post['post']['_softDelete'] && ! $topic['_isArchived']"><br />
         <a href='{parse url="module=moderate&amp;section=moderate&amp;do=postchoice&amp;tact=delete&amp;f={$topic['forum_id']}&amp;t={$topic['tid']}&amp;selectedpids[]={$post['post']['pid']}&amp;page={$this->request['page']}&amp;auth_key={$this->member->form_hash}" base="publicWithApp"}' class='hide_post'>{$this->lang->words['post_hide']}</a><br />
</if>
</p>

<p> </p>

<p>Efekt</p>

<p>zqha.png</p>

<p> </p>

Opublikowano

xxx

Jesteś pro, i dodajcie to bo sam często przeglądam pogaduszki i inne działy z tel więc się przyda :)

Opublikowano

I tak nie dodadzą bo nie mają czasu, Welcome to MPC. Było wałkowane setki razy i tak nic z tego. Wpadnie GM napisze "przekazano do kierzka", a on nic nie będzie o tym wiedział. Ale jestem na tak.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Przyda się sam często korzystam z telefonu i jest to nie wygodne klikać "pełna wersja" żeby kogoś zreportować.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Było już miliony razy i może wkońcu ktoś się tym zainteresuje? Duże tak czekam na to od dawna.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

code sie rozjechało :333

ale widziałem poprzedni stan, jestem na tak

Opublikowano

code sie rozjechało :333

ale widziałem poprzedni stan, jestem na tak

Uroki edytora na MPC.

Wysłałem co prawda raport, bo wystarczyłoby, że ktoś zapisałby to z zaznaczoną opcją HTML w poście, jednak jak widać ktoś tylko to zgłoszenie odhaczył.

Opublikowano

To dodacie te raporty? Rano wchodze na telefonie zawsze i i nie mam jak zrobic raportów a nie chce mi się klikać "pełna wersja" :/ bo jest to nie wygodne.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...