Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno KK za doładowanie 30zł ( POMOCY )

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam doładowanie do telefonu za 30zł i potrzebuję szybko kupić 60kk. Dajcie mi sposoby strony jak szybko zarobić te 60kk nwm np przepustki do V2 zbieranie śmieci i sell.

Za każdą odpowiedz +

Opublikowano

Hmm, możesz iść do V2 zbierac śmieci ale 60kk bd zbieral tydzien..

Jak masz 30 zł możesz Sb kupić cukier dla konia i iść dropić..

Nwm sam, ciężko mi jest powiedzieć.. Ile to sm jest?

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Rozmawiałem z ziomkiem o V2 to mówi że jest tego. No to teraz 26 przepustek niech po te 3kk = 70kk

A dropienie to stanowczo nie bo mam dropka sura wp 35lv i w m2 siedze ponad 2 tyg i nic.

Opublikowano

Możesz też znaleźć sprzedawców yang na allegro, Ci powyżej 1k pozytywnych komentarzy robią też cennik dla osób które nie mają konta w banku (za SMS) więc możesz tam kupić szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Panowie czy jest to możliwe, że w dwa dni ( tzn od poniedziałku do środy ) uzbieram 50kk ? I ile musiał bym dziennie h ?

Opublikowano

Jakbyś miał wysoki lvl to tak . Kilka wypadów na wróżke i masz kase na low lvlu jest to nie możliwe.

Jeżeli masz dropka do m2 to musiałbyś cały czas siedzieć w m2 innej opcji nie widze.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...