Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] IBOT - Tworzenie grupy

kb0101110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem informacji na ten temat, ale nigdzie nie mogę znaleźć, dlatego piszę tutaj. Czy działa wam tworzenie grupy w nowym ibocie? Bo jak wysyłam zaproszenie, czy ktoś mi wysyła to absolutnie nic się nie dzieje. Ja nie widzę zaproszeń, ani jak wyślę zaproszenie to ktoś nie widzi. Czy ktoś już z was spotkał się z podobnym problemem i ewentualnie wie jak go rozwiązać?

Opublikowano

To dlatego że wprowadzili te wrota Hades i grupa wygląda całkiem inaczej, wiem, szybki jestem. :)
Zauważyłem dzisiaj jak jakiś BigBoy mnie zaprosił do grupy jak miałem skakać w Bete. :D

Opublikowano

Mozna chyba tylko przyjmowac zaproszenia, zauwazylem ze funkcja grupy jak i czatu jest zbugowana w ibocie.

Tak jak już napisałem nie widzę zaproszeń od kogoś. Znajomy mnie zaprasza i w karcie grupa nic się nie wyświetla.

Opublikowano

Pewnie zmienił się format pakietu, a ludzie tworzący IBota tego nie zauważyli.

Opublikowano

Pewnie zmienił się format pakietu, a ludzie tworzący IBota tego nie zauważyli.

Też tak myślę. Podobno zmieniali jakoś wygląd okna grupy i może pakiety się zmieniły. Więc pozostaje czekać aż wraz z nowszą wersja załatwią problem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...