Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie chce zalogować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Zrobiłem swój serwer z plików Terenzo. Zrobiłem też dobre rooty (tak mi się wydaje) bo normalnie odpalam przez launchera i kiedy wpisuje byle jakie pasy wyskakuje, że podałem nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło.

ale gdy wpisuje właściwe pasy, pisze "zostaniesz połączony z serwerem" a potem od razu tak jakby "cofie" i znowu jest ekran wpisywania passów.

Co mogłem źle zrobić? Portmap odpalony, serwer działa na pewno, do bazy wbijam normalnie przez navicata.

W rootach kiedy jest IP z końcówką 100 właśnie tak się dzieje, a gdy zrobie rooty z końcówką normalną, wpisując dobre pasy mam błąd łączenia a wpisując złe pokazuje że zła nazwa użytkownika.

PS. jeśli coś jest źle z launcherem, mógłbym kogoś prosić by zrobił go na IP: 25.85.129.19

The past has gone

Opublikowano

już próbuje i zaraz dam edita

Edit: Teraz wyskakuje błąd Lexico i prócz tego jest to samo, albo przy wpisywaniu dobrych pasów mam błąd, a przy byle jakich pisze że jest nieprawidłowa nazwa użytkownika lub hasło, launchera robiłem według tego poradnika

The past has gone

Opublikowano

albo mam złego clienta albo coś źle zrobiłem, jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o tworzenie Tych nowych launcherów ;(

zrobiłby mi ktoooś?

The past has gone

Opublikowano

Tak coś źle zrobiłeś, pobierz PL'a spatchuj go, wgraj tam clientside v3 (terenza), skonfiguruj IP w tym cliencie i powinno śmiagać.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Tak coś źle zrobiłeś, pobierz PL'a spatchuj go, wgraj tam clientside v3 (terenza), skonfiguruj IP w tym cliencie i powinno śmiagać.

to znaczy że do spatchowanego metka wkleić tam pliczki do urochuomienia z głową surki etc?

The past has gone

Opublikowano

+

teraz działa ;) ps, inni też mogą tak wbić na ten serwer?

The past has gone

Opublikowano

Ja osobiście z tym clientside na dedyku miałem problemy (Pod względem innych graczy).

Ale spróbować możesz, zawsze przecież możesz kogoś zapytać np. Mnie ;)

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

+

teraz działa ;) ps, inni też mogą tak wbić na ten serwer?

ip z norm koncowka nie. 100 i odblokowane porty w port mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...