Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.5.1]Paczka Modyfikacji by Treis V1.0

TreisPack

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak, Sa bugi u mnie ze skinami. sa białe (SS) 20130429015559.png

Możesz to poprawić razem z tym okienkiem na dole w lewym rogu. i Powiedzieć mi jak zdobyć te "Gold Coins" ?

A i jeszcze 1 rzecz, jak klikne w te questy do wybierania to od razu wywala mi memory, Jak to też poprawić ?

Znaczy tak.. Jeżeli chodzi o textury to pracuje nad nimi i szukam kogś kto zrobi mi texturpacka do tej paczki. Glod Coins dostajesz za zabicie moba. A te qusty to będe musiał zobaczyć

Opublikowano

Powiem tak, Sa bugi u mnie ze skinami. sa białe (SS) 20130429015559.png

Możesz to poprawić razem z tym okienkiem na dole w lewym rogu. i Powiedzieć mi jak zdobyć te "Gold Coins" ?

A i jeszcze 1 rzecz, jak klikne w te questy do wybierania to od razu wywala mi memory, Jak to też poprawić ?

Co do skinów to prawdopodobnie wina optifina , ponieważ kiedyś też miałem ten problem ale już nie pamiętam jak go naprawiłem.

Opublikowano

Czy próbujesz robić tą paczuszkę na multi bo mógłbym zrobić z tego serwer :)

Próbuje ale chyba nic z tego bo na serwerach to jestem cienki :D

Paczka na ocenę 4+ :> Dlaczego ? : Brakuje kilka modów :> Które mogą polepszyć grę :>

A jakie mody byś chciał zobaczyć w tej paczce ?

Opublikowano

Ale wiesz...

Jest prawo które zabrania dawania mo'creatures do paczek modów

Wiem, ale puki paczka nie jest jakoś popularna to mam nadzieje że nic się nie stanie. Będę myślał nad tym aby ją usunąć z paczki i dodać jak dodatkową.

Opublikowano

"BuildCraft - nowe budynki" - serio?!
BuildCraft nie dodaje żadnych nowych budynków, to jest wielka maszyneria. Po prostu - mod techniczny.
Chyba, że to jest jakiś inny "BuildCraft".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...