Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Test serwera prywatnego

Gość Pan Szymek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wybaczcie, ale będzie opóźnienie, bo upload się zbugował.

Opublikowano

2,5m kredek 500k uri hangar nie dziala tak ze gowno zrobisz wiem tylko ze dadza nam 8 irkow ;d

Moga dac co chca ...

1377808813-U903831.png

Opublikowano

gdyby mi to **** działało mysql dobrze wszystko dobrze w czym problem? a no w tym że pobieranie z servisu mega jest ***** bo pobierałem rev2 ulepszona versje i mi do 80% staneło i nic albo raz doszło do 100% i pisało ze w rar jest pusto nie ma plikow a ten pierwszy rar mial bład zawsze miałem nieoczekiwany koniec archiwum brakuje plikow i to dużo nie było main.swf ani sounds i wgl dograłem z clienta uw i w servie wyszło uknown source clien daj mi ktos na media fire sam folder do_es zagras se wkoncu czy nadal nie chiałem se grafiki podmienic i wgl czekam na up date z pełna funkcjonalnoscia gry oraz strony eq itp

0572.jpg

Opublikowano

Miszcz coś pisał w konfie na GG, że jutro niby mi da :x Anyway ja lece spać zaraz więc dzisiaj nie bd.

Opublikowano

Fajnie. :)

Pograłbym/potestowałbym ale pierwsza sieć nie istnieje a druga jest pełna. :(

Bo bedzie kto inny hostowal, i nie bedzie juz hamachi.

Tak na przyszlosc czytaj posty w temacie ;)

Opublikowano

Spokojnie, Adzik.
Wbiłem rano, zobaczyłem "Test serwera prywatnego" to się lekko ucieszyłem. :)
To szybciutko spróbowałem dołączyć do sieci, pełne, no to trudno pomyślałem, i stwierdziłem że napiszę tutaj żeby Miszczu dodał więcej sieci, no ale dzięki za info. :D
Zdecydowanie pogram jak trafi się okazja! :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...