Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Autorski][Plugin][1.5.1-R0.2] PlayerLogger V 1.1 - Plugin Zapisuje wiadomosci i komendy gracza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PlayerLogger V 1.1

Kompatybilny z CraftBukkit 1.5.1-R0.2

Plugin Zapisuje wiadomosci i komendy gracza.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opis pluginu:

Plugin Zapisuje wiadomosci i komendy gracza w folderze User . Dlaczego PlayerLogger znowu ? Bo inne juz nie dzialaja znaczy te co ja mialem moze sa jakies ale ja nie znalazlem clear.png

Od teraz tworza sie osobne pliki dla graczy clear.png

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Komendy:

Brak

Konfiguracja:

Wszystkie komendy zapisuja sie w folderze User i w pliku gracza np. FUSH.yml

Pozwolenia:

Brak

Changelog:

V 1.1 : Poprawienie zapisywania komend i wiadomosci. Od teraz zapisuja sie one z data. Dla kazdego nowego gracza tworzy sie osobny plik w User.

V 1.0 : Wydanie pluginu

Download-icon.pnghttps://www.dropbox.com/s/0v14cuo8gscfokc/PlayerLogger.jar

Skan

Autor pluginu: FUSH

Link do bukkit.pl: http://bukkit.pl/threads/1-5-1-r0-2-playerlogger-vv-1-1-plugin-zapisuje-wiadomosci-i-komendy-gracza.5111/

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A jak on działa względem serwera? Tzn logi ogólne tez zapisuje?

Opublikowano

@up

Zapisuje wszystko to co pisza gracze czyli komendy i wiadomosci :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Widziałem podobne pluginy jednak zapisywały wszystko do jednego a logi grupowały tylko na daty, znalezienie konkretnego gracza było uciążliwe.

Wielkie dzięki, na pewno skorzystam leci plus !

Opublikowano

Nie jestem za takim pluginem, ponieważ one zapisują wiele eventów wykonywanych przez graczy, a więc może powodować laggi :)

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

@up Ten plugin wykorzystuje 2 eventy ;p

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Bardzo przydatne. Gdy podejrzewasz kogoś o dawanie komuś opa/gm lub coś to sprawdzasz go :) Naajs. Kawał dobrej roboty.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

@up

Wiem ze jest ale jak bys nie wiedzial tamten wykorzystuje kilka eventow z MONITOR to znaczy ze plugin laguje.

Ten jest moj i wykorzystuje 2 eventy.

Unbenannt.jpg

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pomocy ! nie mam folderu USER ;-;

10 / 20 / 30 / 40 / 50 / 60 / 70 / 80 / 90 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 400 / 500 / 1000

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...