Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Seju po reworku ?

Vorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seju nawet bez reworka robiła świetną robotę na midzie jako tanky ap.

Wystarczy złożyć maseczkę i abyssala, a z samej Rki oraz W będzie robiła masakryczny AoE dmg.

Ogółem, ciekawa postać, niedoceniana.

Opublikowano

Ja ogolem zawsze widzialem w niej potencjal, czasem gralem nia na topie czy jungli, jednak na mida tez sie nadawala.

Teraz patrzac na jej skile, wydaje mi sie ze jest minimalnie gorsza choc oczywiscie nadal wedlug mnie ta postac ma potencjal.

Tak jak moj poprzednik uwazam ze wystarcza jej 2itemy pod ap, czyli udreka liandriego,rylai, dokopic sloneczna peleryne i naprawde cisnie duzego dmg.

sstwc.jpg

Opublikowano

Sejuani to underplayed champ... To jest druga Queen of CC zaraz po Leonie. Jej ulti (mówię przed reworkiem, nie czytałem skilli jakie ma po reworku) potrafiło carry'ować całe tf'y... często grałem nią w jungli za czasów S2.

Postać coś ala Twitch w s2, potencjał ale i tak nikt nie gra.

Arcymistrz
Opublikowano

Sejuani pewnie będzie grana, a później znowu zapomniana.

Mi ta postać się nawet przed reworkiem podobała.

Posiadała wszystko co potrzeba, ale nie była doceniana, a większość ludzi nie wiedziała jak ją używać.

Tak czy siak jest dobra, a i tak o niej zapomną.

Opublikowano

Tak tak chwalcie jaka to op postac, jaka to niedoceniana postac, jaki to niewykorzystany potencjal i jak latwo sie nia carruje gry

Ale moze dajcie ss/video z waszych pro player pickow sejuani trundle heimer itd.

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

nmw czy sejuani jest dobra po reworku ,za to wiem ze cj9 bardzo fajna koszulke z luną ma

dobre ganki ,niezly dmg ,niedoceniania jak wyzej nawet przed reworkiem byla

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...