Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] ban za nic?

xSULIx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis okolo godziny 12 dostalem bana za nic i przez przypadek go chyba aktywowalem wiec moje pytanie brzmi co zrobic? chyba napisac do nich ale nie ogarniam jezyka na tyle zeby podawac argumenty itp jest jakas szansa na odbanowanie?

gv44kcT.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dziś był mass ban za boty ;)

Masz 7 dni na napisanie że nie latałeś na bocie po tym czasie chyba konto DELEJT ;P

mass ban mass banem ale ludzie maja te same problemy nie majac wlaczaonych zadnych botow mc etc

ale wlasnie nie wiem w ogole jak to napisac a jak nie napisze to mam po koncie :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie jest powiedziane ze za bota, tylko za nieoficjalne uzywanie oprogramowania do gry (moze to byc MC, lighthacki itp. czy nawet cast)

chociaz nikt nie dostal chyba za to bana ale nie jest naisane ze za bota ;)

12345ab.jpg

Opublikowano

nie jest powiedziane ze za bota, tylko za nieoficjalne uzywanie oprogramowania do gry (moze to byc MC, lighthacki itp. czy nawet cast)

chociaz nikt nie dostal chyba za to bana ale nie jest naisane ze za bota ;)

dobrze ale nie uzywalem zadnego wspomagacza do gry i zastala mnie taka rzecz a chcialbym odpisac im tylko nie wiem zbytnio jak :<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dobrze ale nie uzywalem zadnego wspomagacza do gry i zastala mnie taka rzecz a chcialbym odpisac im tylko nie wiem zbytnio jak :<

Niestety tak już jest ja też kiedys dostalem bana za nic na 30 dni... też pisalo że używałem nie oficjalnego oprogramowania. ten ich system czasem szaleje , jeśli naprawdę nie używałeś to spróbuj do nich napisać albo odczekaj te 7 dni i po sprawie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Jest to ban od ich "systemu" odwołanie nic nie da, za 7 dni konto zostanie skasowane. Najwidoczniej musiałes coś kiedyś używać albo ktoś kto miał dostep do konta oprócz cb

Opublikowano

Gdzie wy tam macie napisane, że skasowane ? Skoro, to 1 ban, to po nim może jeszcze dostać 30 dni, a dopiero 3 blokada = delete acc ...

9368_gold.png

Opublikowano

Przecież tam pisze jak nic że to zwykłe upomnienie żadnego delete nie będzie.

Please make sure to follow the tibia Rules at all times. If you violate the rules again, your account will be punished more harshly and eventually even deleted!

Chodzi o to żebyś przestrzegał regulamin tibi w innym przypadku będziesz miał surowszą karę lub delete.

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Proste w regulaminie ,, logujemy się tylko z jednego ip na konto.”

bynajmiej kiedyś tak było

Proste w regulaminie ,, logujemy się tylko z jednego ip na konto.”

bynajmiej kiedyś tak było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...