Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak nie być lamusem w PvP :D

szelkoffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno często wchodzą kryty jak wciskasz ciągle "W" (tak żeby cały czas sprint się włączał i wyłączał) i bijesz jednocześnie

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Podobno często wchodzą kryty jak wciskasz ciągle "W" (tak żeby cały czas sprint się włączał i wyłączał) i bijesz jednocześnie

Sprawdzę to i zobaczymy :) - Dzięki.

[Tut][Proste] Jak zrobić atak DDoS na serwery Minecraft i Metin2 :KLIK

Dzięki, jestem idiotą :c

//Edit Masz rację, dzięki. Dostajesz plusika po limicie. :)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Wystarczy obejrzeć jeden film scream'a lub DNKu123 i już zrozumiecie o co chodzi ;/

Opublikowano

Jak ktos nie umie robic pvp niech nie robi w ogole bo tego sie nie nauczycie z dnia na dzien. A poradnik nic nowego nie wnosi, bo to, ze na pvp trzeba nosic miecz i zbroje wie chyba kazde

Opublikowano

Jak ktos nie umie robic pvp niech nie robi w ogole bo tego sie nie nauczycie z dnia na dzien. A poradnik nic nowego nie wnosi, bo to, ze na pvp trzeba nosic miecz i zbroje wie chyba kazde

Jaką część poradnika przeczytałeś ? 1/4 ? Zauważ, że wspomniałem tam o technikach walki ...

647041416238306889721.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze można dopisać coś odnośnie walki grupowej np. 2vs2. Ja sobie czasem taką taktykę stosuję (lepiej używać mikrofonu, bo jak wiadomo czasu na pisanie nie ma, a bez gadania możesz nie ogarnąć kiedy co robić), że jedna osoba pije miksturę na niewidzialność i podchodzi od tyłu do niczego nie spodziewającego się przeciwnika. Wyciągasz szybko miksturkę trucizny, (II najlepiej) rzucasz i uciekasz. Wtedy wołasz swojego kompana, że może zacząć atak. Ty w tym czasie jak on będzie walczył, możesz koledze pomóc i rzucić w wroga miksturą krzywdy. Takim sposobem możesz pokonać nawet gościa z znacznie lepszym ekwipunkiem :)

polaku3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...