Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

więc tak nie grałem w maple przez 4 dni dzisiaj się zalogowałem i miałem ustawionego no-dealay na rain arrow no i mam problem bo biję szybko zadaje obrażenia ale mobą nie shodzi hp i nie wiem co zrobić

Opublikowano

więc tak nie grałem w maple przez 4 dni dzisiaj się zalogowałem i miałem ustawionego no-dealay na rain arrow no i mam problem bo biję szybko zadaje obrażenia ale mobą nie shodzi hp i nie wiem co zrobić

Nd patched , czyta się forum co ?

:P

Opublikowano
Napisano dziś, 01:18

tzn da się coś z tym zrobić jestem zielony w tych tematach więc proszę o pomoc

niestety nie

ps: a na Globalu działa no delay? albo nds?

nie widze tu za dużo tematów związanych z GMS..

Opublikowano

Wszyscy dostaniecie ostżerzenia słowne a temat zostanie zamknięty bo powinno się to z naleźć w : Odpowiedzi na nurtujące was pytania ...

O GMS nic nie wiem ale wiem że wszystkie ND DLA EMS SĄ TOTALNIE ZPACHOWANE I NIC Z TYM NIEMOŻNA ZROBIĆ

xanxus-o.gif

Opublikowano

Dowody pliz o.O Ja Ci powiem że mam PG Hack i uwierzysz mi na słowo? Skrypt na Speed Attack wystarczy żeby ND działał... Btw. Niestety ale ND robiony przez edycję .wz jest fully patched, damage jest Client Sided i nic na to nie poradzimy.

Wszyscy, tak jak Axel powiedział macie ostrzeżenia słowne. Tematu jeszcze nie zamykam, ciekawe co powie Merom, potem zamknę.

PS

Na przyszłość Odpowiedzi na nurtujące was pytania.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

iRokushou

znam regulamin i nie musisz mnie pouczać.. napisałem wcześniej w "Odpowiedzi na nurtujące was pytania" ale nikt nie odpisał..

Ten temat i tak byś zamknął więc powtórzyłem to pytanie tutaj.. ;)

Opublikowano

Ja też znam regulamin, a pouczać mogę każdego. Co do twojego pytania, może nikt nie wiedział czy działa, z tego co wiem to chyba ja jedyny jeszcze gram na gMS, a z tego co trochę wiem to No-Delay jeszcze chodzi(nie wiem jak po patch v80, może też zpatchują). Wszystko jest na pewno napisane na MPCForum.com, a jak tam nie ma to na GK, tu jest na pewno(tutaj więcej ludzi z gMS siedzi), wystarczyło poszukać na własną rękę. Temat zamykam.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...