Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nostale JP nie można uruchomić

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem jak poradziłeś- po uruchomieniu strony kliknąłem "start game" i kazali się zalogować. Zalogowałem się, ponownie klikam "start game" i otworzyła się ta strona: http://nostale.gameyarou.jp/error/activex.asp?activex=play&url=http://nostale.gameyarou.jp/ i po 5 sekundach ponownie otworzyła się strona www.nostale.gameyarou.jp . Próbowałem kilka razy ale nic to nie zmieniło. Spróbowałem uruchomić grę z japońskim ip (FlyVPN), ale taki sam skutek.. Dodam, że mam przeglądarkę google chrome i instalowałem dodatek ActiveX. Co zrobić?

Opublikowano

Uruchomienie przez IE dużo pomogło. Doszedłem do tego momentu:

n5q78m.png

Po zaakceptowaniu gra się wyłącza.. Ponadto przy uruchamianiu gry włącza się Xtrap. To jakieś zabezpieczenie? Da się to ominąć?

Opublikowano

Nie.

Po prostu XTrap jest na tyle rozwinięty, że ma blokadę IP. Musisz być Japończykiem, aby na to wejść.

Raczej tego nie obejdziesz, bo XTrap to jeden z lepszych programów chroniących grę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Malezyjska wersja NosTale. Stare dzieje, zrobiłem tut z rejestracją i pobieraniem oraz jak zagrać, ale teraz to już niestety nie działa i zamknąłem temat.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jeżeli SP6 jest to tylko na Koreańskim.

A zabezpieczenia, żeby serwer nie był obciążony ;)

@down

No to zagraj na koreańskim, tam przynajmniej można.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...