Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścinki Minecraft

Terrorysta12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

od pewnego czasu mam dziwne ścinki w mc ogólnie mam ze 30 fps wszystko śmiga ale kiedy otwieram jakieś drzwi na mechanim lub poprostu stawiam klocka (xD) to mam ścine i lecą dwa a czasem nawet trzy ....

mam zainstalowane textury 64 x 64 i optifine

i mam pobczne pytanie czy da sięzrobic jak kiedys zeby było łączenie szyb ? bo pamiętam żę bylo to po zainstalowaniu optifine :D a teraz nie ma

jesli zły dzial to sory ale tu jest milion działów ... i cięźko sie połapać

Opublikowano

GameBooster w cale nie jest g*wnem jak "mądry" kolega wyżej napisał. Zastosowanie go w jakimś stopniu pomoże. Najlepiej wykorzystaj wszystkie opcje z tego, świeżego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/731960-tut10-sposobow-jak-zmniejszyc-lagi/

Szanuj innych, za tymi pikselami są ludzie.

"Z racją jest jak z dupą - każdy ma swoją"

Opublikowano

GameBooster w cale nie jest g*wnem jak "mądry" kolega wyżej napisał. Zastosowanie go w jakimś stopniu pomoże. Najlepiej wykorzystaj wszystkie opcje z tego, świeżego poradnika:

http://www.mpcforum.pl/topic/731960-tut10-sposobow-jak-zmniejszyc-lagi/

Może w jakimś stopniu , ale i tak lepszy jest GBoost :)

Więc zainstaluj gboosta.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

na starym komputerze miałem podobny problem pomogło dopisanie ram tyle ze tam mialem gotowe wszystko co i jak a teraz nic nei wiem..... wiem że blik .bat był itd jak by co mam 2 gb ramu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...