Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Re:new Gra Mmorpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hm Po dzisiejszym Poscie Typu Server Metin3 uSASADNILEM SOBIE ZE Idzie zrobić Nowa Grę

Mam Maszyny Umie Programowac itp. Wraz z Kumplami z Pracy /Inforamtycy/

Jestem /smy Gotow Do stworzenia Nowej Gry Lecz Jest -

Dlaczego Nie mamy Pomyslu Na stworzenie Takiej Gry W ktora By zainteresowala Mlodzież Czyli Was

Myslę Ze pomozecie I dacie Przyklad Jaka Gra By Was Wciagnela Myslelismy Z kumplami Ze Polaczymy Kilka Gier lecz nie do slownie Poniewaz Nie Moze to byc Plagiat

Wiec Zacynajcie Jesli By sie Udalo Ta gra zostala y otwarta W srodku Stycznia Nawet jak mi tu kumple podpowiadaja Jak sie uda do na 2010r.

Mysle ze pomozeecie

Prosze O nieZamkanie tego Posta Odnosi sie do moderatorów

zaloze jeszce temat Na inne fora A takze Zakladki

moja.png
Opublikowano

ta 2 miechy na gierke -.- to jakaś cienka ta gierka by była

a jakby co to Grafika z metina jest fajna jak dla mnie cos w tym stylu

jpo treści postu wątpie abyście stworzyli gierke

coś mi tu śmierdzi:):) ale to tylko moje zdanie proszę o nie cytowanie ;d

fs.png

Opublikowano

a nie moge zrozumiec tego co pisze w temacie :D jakby bylo tlumaczone translatorem z innego jezyka xD

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

@up

Witam was, szanowni uzytkownicy tego wielkiego forum.

Po przeczytaniu tresci nowych updatow w grze Metin2 (3?) i skonsultowaniu sie z moimi przyjaciolmi z pracy, ktorzy sa informatykami doszedlem do wniosku, ze istnieje mozliwosc stworzenia nowej gry.

Wyposazony jestem w odpowiednie maszyny oraz smiem twierdzic, ze umiem programowac.

W tym miejscu chcialbym skierowac post do was, drodzy uzytkownicy- jaka tematyka gier was interesuje?

Planowalismy polaczyc kilka polskich gier, aczkolwiek nie nalezy traktowac tego doslownie, bo jest to plagiat.

Podawajcie wiec tematu, i jesli wszystko pojdzie zgodnie z planem gra zostanie uruchomiona w styczniu 2010r.

Teraz rozumiesz?

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi ^^ Widząc twoje pismo..

Przyklad Jaka Gra By Was Wciagnela Myslelismy Z kumplami Ze Polaczymy Kilka Gier
to nadużycie shifta miało nas nakłonić do tego abyśmy cię potraktowali bardzo poważnie? ^^ No cóż nie udało się... I tak jak powiedział kolega up
Wszystko jasne, informatycy nam zrobią grę

I to tak szybko Gra "Szaniec" (czy jakoś tak), takie Polskie mmorpg (robiona przez polaków od chyba pół roku), jest na takim etapie, że wątpię czy by ktoś z was w to grał

jeśli to nawet prawda to gra robiona w miesiąc nie przyniesie rezultatów :P

Pozdro

Admin Cienia
Opublikowano

Japierdole, nie potraficie nic inne tylko spamować? Pokasowałem posty tych co nie wnieśli nic do tematu. Jak już napisał jakiś temat to chociaż piszcie na temat, nie ważne czy to jest prawda czy też nie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Japierdole, nie potraficie nic inne tylko spamować? Pokasowałem posty tych co nie wnieśli nic do tematu. Jak już napisał jakiś temat to chociaż piszcie na temat, nie ważne czy to jest prawda czy też nie.

Pozdro.

sigmpc.png

angry.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem twoja gra nie wypali i nie jestem całkowicie pewien czy

oby masz ukończone 18 lat. Wnioskuje że uważasz się za dorosłego z

części zdania "ktora By zainteresowała Młodzież Czyli Was".

Poza tym 2 miesiące poświęcone grze z obsadą kilku informatyków to jest coś typu Mario. Nie chcę Cię obrażać ale poczytaj na internecie kiedy wyrazy w środku zdania piszemy z dużej litery. Może to poprawi twój charakter pisma. Na moje oko masz 11 lat, ale nawet jeżeli masz 18+ to musisz posiadać ostrą wadę psychiki. Jeżeli twoi koledzy są na podobnym poziomie to przepraszam, ale czarno widzę żebyście wymyślili chociażby sensowną nazwę dla waszej gry.

Pamiętaj, napisanie kalkulatora w Delphi / C++ to nie jest powód do nazywania siebie programistą.

Mimo to że napisane zostało ok. 6 postów w tym temacie nie pojawiła się odpowiedź na twoje pytanie.

Młodzież ma podzielne zainteresowania. Większość interesuje się MMORPG.

Najlepiej gra 3D, bo 2D musiałaby być naprawde pomysłowa np. MapleStory.

W każdym wypadku,

Powodzenia !

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

@up

100% prawda ! popieram :)

@topic

Ogólnie potrzebujecie niezłego teamu ... wiecie ile tworzyli world of warcraft ? ilu ich tam było ? Całe studio , każdy umiał praktycznie wszystko , najlepsze maszyny i płatne programy ... a Wy co macie ? 0_o

A odpowiedź :

Ogólnie to jest teraz do wyboru do koloru ... Jeśli robicie grę pl to nie liczcie na kasę , jeśli robicie grę ang to się nie wybijecie . Proponuję grafikę olać (metin 2) i postawić na grywalność i rozwój gry pod wieloma względami . Proponuję połączenie wszystkich typów gier np. Niektórzy handlują i kupują sobie zwoje z expem , które zdobywają Ci , co walczą z potworami . Jakomś giełdę (może nawet firmy i zakłady produkcyjne ...) Takim połączeniem byście zgarnęli mnóstwo ludzi ... Powodzenia xD

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

Ja bym sugerowal gre na podobe metina 2 (nie 3 bo niema takiej)

co by musialo napewno byc:

Klasy postaci 3 albo 4 nie zawiele

srodki transportu konie, jakies powozy, jakies bestie co mozna na nich latac

nieskomplikowane skile takie jak w metinie mozliwos wyboru klasy skili (n.p body, mental) oraz ich rozwoj normal M, G, P

system ulepszania eq i zeby bylo widac co nosze n.p. naszyjnik

miasta duze miasta i wielka mapa z teleportami, jaskiniami

zeby postac uczyla sie n.p plywac, wyrabiania broni, oswajac zwiezeta, lowic ryby

cos na podobe metinow

gildie, wojny gildi, ziemie gildi

nielimitowany lvl (nie tak jak w metinie 99 i koniec zabawy)

co do zwiezat nabijanie im lvl'i skili

zaklinanie eq

jesli naprawde macie zamiar zrobic jakas gre to jestem bardzo zainteresowany pomyslem nowej gry i z checia bym wam pomogl to bylo kilka pomyslow jakich mam, nieznam sie na programowaniu ale bym mogl wam pomuc n.p ze scenariuszem, rozwojem gry, mapa, postaciami, questami grafika (moglbym dawac n.p skany zdjec jam maja n.p wygladac postacie, eq )

jesli masz zamiar zrobienia naprawde takiej gry to napisz domnie na pw a bysmy razem to obgadali,