Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chiałbym sie zapytać czy Działaja Wam hacki ?

Właczam Przez Bypass'a i po okolo minucie wywala mnie z servera ;/

@Down Musisz odpalic dekarona normalnie nie przez bypassa żeby ci sie ściągły Pliczki

Edytowane przez Uzuken
Opublikowano

ja gdy odpalam przez lunchera to postac nie chce mi sie zalogowac do gry .. invalid cilent please reinstall cos takiego..

a oczywiscie uptade byl zrobiony klientka byl zrobiony..

Opublikowano

po updacie wywala po 1 min grania ,a normalnie dekarona nie wlacze bo wyskakuje error abnormal playing~ chyba trzeba czekac na nowego unpack_dekarona jesli to o to chodzi :/

Opublikowano

no dobra ale jakoś chodzi prawdopodobnie dziś był upload i kich i trzeba czekać na nowego bypssa

A było by inaczej jakby były te haki ale każdy uważał jak je używał bez przypał owo a nie jak większość na DF śmiga lub po loa

Opublikowano

to ja mam jeszcze inny problem. Włączam 2moons normalnie nie z hacka i jak juz sie zaloguje do gry mam od razu DC... A jak zdąże jeszcze otworzyć sklep przed DC to resetuje mi sie komp xD Wyłączyłem Kasperskiego, firewall to samo...Jakieś propozycje? :D

Opublikowano

Odinstalowalem 2m,usunalem wszystkie pliki i zainstalowalem jeszcze raz.Dalej ciegle DC.Wiec wniosek z tego taki,ze acclaim jak zwykle cos spierniczyl.Pozostaje czekac na kolejny update :(

Opublikowano

Odinstalowalem 2m,usunalem wszystkie pliki i zainstalowalem jeszcze raz.Dalej ciegle DC.Wiec wniosek z tego taki,ze acclaim jak zwykle cos spierniczyl.Pozostaje czekac na kolejny update :(

no ale jak sie loguje nawet na ten moment to widać ludzi chodza i rozmawiaja. Może znowu gra zrobiła się niedostępna w Polsce xDDD