Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Google Chrome reklamy w nowych oknach

janusz2940

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem w jakim temacie napisać więc piszę tutaj.
Mam takie pytanie. Posiadam przeglądarkę Google Chrome. I gdy siedzę w necie np. na operze lub innej przeglądarce lub mam wyłaczone przeglądarki i oglądam jakiś film na kompie otwiera mi się automatycznie przeglądarka Google Chrome z reklamą. Czasem w ciągu 10 minut się pojawia takich 5/10 reklam. Już mnie to wkurza, wieże najlepszym sposobem pozbycie się tego probelmy było był skasowania przeglądarki. Ale nie chcę jej kasować, ponieważ ją czasem używam. I o to się nasuwa moje pytanie: Jak wyłączyć te reklamy w Google Chrome? Nie wiem czy dokładnie i zrozumiale opisałem mój problem. Liczę na pomoc, Nagradzam Lajkami!

Opublikowano

Ledwo co zrozumiałem. Ale tak:

Jeżeli masz w Chromie jakieś reklamy to zobacz czy to nie przez jakąś wtyczkę.

Jeżeli chodzi Ci o reklamy na stronach zainstaluj wtyczkę "AdBlock".

Jeżeli film oglądasz na jakiejś stronie z filmami, to ona może narzucać reklamy kiedy tylko chce.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Mi się sama opera nawet włączała z reklamami, albo jak grałem, to <JEB> i jestem na operze. Reinstall opery pomógł.

Opublikowano

lol nie pobieraj żadnych rzeczy skanujących ..

mialem to w szkole na kompie i też wyskakiwaly reklamy, jak komp został włączony na noc to następnego dnia miał pełno okienek chroma a taką zmułe że tylko restart pomagał ^^

pobierz CCleaner i w zakładce autostart wyłącz większość wpisów (zostaw te dotyczące javy i flash - one są najważniejsze)

podał bym ci dokładniej co wyłączyć jak podeślesz screeny

CCleaner to jedyny program tego typu, którego zawsze warto mieć na pc :)

PS adblock nie pomaga na to ^^ a jak chcesz zeby nie wyskakiwały okienka wgl nawet po uinstalowaniu tego 'dodatku' musisz ustawić w Internecie explorerze ;d

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...