Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czemu 3lvl mają range Centurion?

citaek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tak , rangi dostaje sie za pvp jeśli walczysz dużo na pvp to ranga rośnie , a taki 3 lvl to napewno 2 postac 30+ lvl który robie pro eq na mały lvl aby ciągle robic pvp

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie do końca :) Ranga rośnie wraz z ilością dodanych punktów sławy do ostatniej kolumny biegłości (n- ta pomarańczowa)

Ranga wskakuje co 5 lvli (5-10-15-20-25...) Sławę zdobywasz na arenie a za sławę kupujesz poziomy.

Opublikowano

Ja to dokładniej sprecyzowałem ;p Dodałem kilka szczegółów :D

A co do 2 to w pełni się zgadzam ;P Właściwie to teraz mam pytanie ... Czy wy wydajecie na tą grę ? Czy expicie do 30-40 lvla później dropicie monety i robicie eq dla new chara ?

Opublikowano

Po dropic monety , łatwi i szybki sposób , zabierasz kolega na bosa tego tam na 1 mapce wystarczy ze on ma 25 lvl tobie nie leci exp ale wypadaja legendarne itemki :) 4 legendarne jeden ten next jest :) A kryształy tak samo

Czemu np. na 3lvl mają range Centurion?? Jak oni to robią ??

A co do tematu , jak bedziesz miał kogos do pvp z taką rangą nie ma sensu walczyc xD chyba ze masz jakiegos asa w rekawie , typu całe eq legendarne

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Gajos czy sposób ten działa też np. na królu katakumb gdy się ma kolege na 40 lvlu w pt ? Bo chętnie bym podropił na nim eq na 20 ;D

Opublikowano

Kiedyś jak zakładało się postać można było kupić pakiet dla nowego gracza, zawierał chyb 3 przedmioty (chyba legendarne) na 1 poziom i kilka śmieci. Nie wiem czy nadal to jest. Teraz mają pewnie amulet z olimpiady w londynie za pvp (event z areną), więc jeszcze trudniej ich zabić.

Ci centurioni wbijali te rangi dawno temu, kiedyś za zabicie na arenie na małym poziomie prawie nie dostawało się expa.

Mając 1 poziom i zabijając kogoś z większym nie dostawałeś expa tylko sławę (musiałeś zabić kogoś z 1 poziomem, a oni ich unikali, zostawiali innym), teraz dostaje się. Dodatkowo teraz jak nasza drużyna zabije wroga to cały team dostaje expa, nie tylko zabójca.

A i jeszcze jedno, tamte 1 poziomy siedziały(siedza) na 1 mapce by nie wbijać poziomu za jej przejście (na moobach po drodze).

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

robią misje na innych postaciach na arenie potem robia inna postać dropią itemy kupują unikaty kp i potem na arena a za pukty robią biegłości i kupuja inne itemy u wolfganga

Opublikowano

tam ktos napisal ze ranga areny rosnie co 5lvli co jest debilizmem bo range mlody legionista dostaje sie juz na 18 lvlu bieglosci, ranga pokazuje tylko mniej wiecej jaki ktos ma lvl i ile gra ale jak ktos z duża ranga nie potrafiacy grac trafi na kolesia z ranga naewt o 10-15 lvli mniejsza to i tak moze przegrac.

Teraz arena niestety dziala na bardzo zlych zasadach ze ludzie z rangami rekrut dostaja ludzi z rangami nawet setnik .... przed ostatnim patchem gdzie dodawali gorgie zrobili na 3 dni arene gdzie dobieralo ludzi odpowiednich według lvla i rangi bieglosci czekało sie troszke dlugo ale byla wyrownana walka i mozna bylo szybko wbić duzo znaczkow .... po 3 dniach przyszla poprawka gorgi i arena zostala znowu zbugowana.

76561198013232167.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie do końca :) Ranga rośnie wraz z ilością dodanych punktów sławy do ostatniej kolumny biegłości (n- ta pomarańczowa)

Ranga wskakuje co 5 lvli (5-10-15-20-25...) Sławę zdobywasz na arenie a za sławę kupujesz poziomy.

"Ranga wskakuje co 5 lvli (5-10-15-20-25" << W co Ty grasz o.O ?!

tam ktos napisal ze ranga areny rosnie co 5lvli co jest debilizmem bo range mlody legionista dostaje sie juz na 18 lvlu bieglosci, ranga pokazuje tylko mniej wiecej jaki ktos ma lvl i ile gra ale jak ktos z duża ranga nie potrafiacy grac trafi na kolesia z ranga naewt o 10-15 lvli mniejsza to i tak moze przegrac.

Teraz arena niestety dziala na bardzo zlych zasadach ze ludzie z rangami rekrut dostaja ludzi z rangami nawet setnik .... przed ostatnim patchem gdzie dodawali gorgie zrobili na 3 dni arene gdzie dobieralo ludzi odpowiednich według lvla i rangi bieglosci czekało sie troszke dlugo ale byla wyrownana walka i mozna bylo szybko wbić duzo znaczkow .... po 3 dniach przyszla poprawka gorgi i arena zostala znowu zbugowana.

Gdyby Arena polegała na systemie dobierania graczy pod względem rangi i lvla na przykład.. To pomyśl z kim by grał taki 30 lvl setnik ? Nie dość, że czekałby 2h na przeciwników to jeszcze by mógł grać tylko 1v1 co najwyżej 3v3. ...

btw. Ranga to nie wszystko . Ja mam strażnika 28lvl "Starszego Legionistę" a "Setnika", "Zasłużonego Centuriona" zabijam z taką "łatwością" jak innych. A jakby arena polegała na takim systemie jak Ty mówisz to wyszukiwało by Ci tylko graczy gorszych od Ciebie. Na których byś może i wbił szybko sławę, ale co Ci z tego jak nie potrafił byś Sobie później poradzić z nikim?. Nasi koledzy zza wschodniej granicy jak wiemy wydają kupę kasy na DSO, mają EQ takie, że są praktycznie "niezniszczalni". Jednak w dalszym ciągu gry w pojedynku z Polakami nie mają najmniejszych szans, ponieważ nasze umiejętności przerastają ich skilla. W takim przypadku nawet ESKI zniszczenia im nie pomogą. Ja bym był za tym aby zostało tak jak jest, jednak to tylko MOJE zdanie na ten temat. Chciałem się wypowiedzieć bo mnie raaaazi już to, że ciągle wszyscy krytykują ten system areny, ktory jest na prawdę wporządku.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie końiecznie... To służy tylko do biegłości pvp. Za znaczki sławy możesz u tego gościa przed areną kupić: ulepszone, magiczne, nadzwyczajne i legendarne itemki. Ale moim zdaniem nie opłaca się kupować za te znaczki bo widziałem, że za legendarne rzeczy za 2-3 lvl wydaje po 80K tych znaczków i do tego trzeba je potem odblokować za np. 300 kryształów prawdy. A co do samych rang: ci gracze którzy np. na 3 lvl mają centuriona poprostu nie skupiają się na expieniu lvl'a tylko na walkach pvp. Sam się przyznam, że mam dwie takie klasy tylko do pvp :D

@Edit: Sory pomyliłem się. Jak dodajesz do tej kolumny to też dodaje ci xp do rang pvp, (sprawdziłem to z ciekawości), ale reszta jest tak jak napisałem.

• 6 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ranga nie rosnie za dodane punkty , mozesz miec marszalka i 20 lvl w bieglosciach

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

robią to w sposób łatwy tworzą nową postać, ktoś im pomaga w dropieniu legendarów i glifów rozbudowują te itemy do wysokiego poziomu i nikt im nic nie może zrobić nie da sie takim przegrac i w ten sposób nie wbijaja lv ale mają i tak przedmioty 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...