Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MwParkour2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka pisze ten temat ponieważ mam problem z pluginem MwParkour2 ostatnio wgrałem plugin AuthMe oraz MobArena i parkoury nie działają !

Lista pluginów które mam na serwerze:

AuthMe

Iconomy

ButtonWarp

ChestShop

ClearLag

Essentials

FigAdmin

HeadDrops

Modyfityworld

MultiverseCore

PlotMe

PermissionsEx

PluginMetrics

WorldEdit

WorldGuard

CheatManager

Essentialschat

EssentialsSpawn

Essentials

FigAdmin

Prosze o pomoc! ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ja tez mam problem z mwParkour2, podobny albo taki sam... parkourow mialem z 33, a gdy dzisiaj wszedlem na serwer usunelem 1 parkour bo byl zle zrobiony i plytki przestawione przez kogos. Wiec co ja zrobilem? Usunelem ten parkour, zaznaczylem na nowo i zrobilem ten nowy... Lecz patrze wywalilo mi blad.. An occured cos tam cos tam..
przestraszylem sie o co chodzi, lecz wyszedl komunikat ze edytor map zakonczony. a parkoura nadal nima...
i wszystkich parkourow nima.
Patrzylem w config.yml w folderze /plugins/mwParkour2
i wszystko jest git..
robilem reload, restartowalem serwer. wgrywalem na nowo plugin ze wczesniejszym configiem. ze np. jest 26 parkourow.. i NIC.. nie ma.
Sledzilem konsolke i cos w niej zauwazylem ze wywalilo jakis blad. i tam byly kody javy i rozne... a co nad tym pisalo chyyba ze: Its uploaded? czy it updated czy jakos tak.. nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...