Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie najtaniej kupię - Mysz A4Tech X747 ..?

Wentylatorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .. Chciałbym zakupić myszkę A4Tech X747 ... Ale mam małe problemy z funduszami... Dlatego chcę ją kupić jak najtaniej,..

zdjęcie myszy :

http://allegro.pl/mysz-a4tech-xgame-x7-laser-oscar-x747-3600dpi-w24h-i3127677274.html 

Najlepiej to nie na allegro a w jakimś sklepie..

Dam Like...

Proszę o pomoc i z góry THX

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Tak.. ale mi nie chodzi ile czasu iddzie przysyłka.. tylko gdzie kupię najtaniej i ile to by kosztowało.. najlepiej w jakimś sklepie..

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

ale dolicz se do tego przysyłke... to jest kolejne 25 zł ...

W jakim sklepie można znaleźć taką myszkę najtaniej ?

Opublikowano

Ja pierdole.. co za ułom.....

W sklepie myszki masz za co najmniej 65zł. Tam wysyłka kosztuje 20zł!!!

Na allegro masz za 59zł + wysyłka ok. 10zł, więc sobie przelicz..

Opublikowano

Sam jesteś ułom... 59 na allegro ? Pokaż mi taką myszke.. Są po 68 minimum deklu... + wysyłka 25 zł (kurierska pobraniowa) !

Nie udzielaj się jeżeli gó*no się znasz.. Bo tylko nabijasz posty niepotrzebnie...

Opublikowano

Ale mi pomagasz... Gówno sie znasz i tylko posty nabijasz SPAMIĄC @ on mi stąd !

Opublikowano

OMG... Ale masz problemy. Napisaleś, że chcesz tanio, więc klikaj w link, bierz kup teraz i płać. Tanio i bezproblemowo ale Ty nie wiem czego szukasz.. Ja spamie? Ja Ci w każdym poscie doradzam ale to nie moja wina, że jesteś taki troche nie ogarnięty.. Specem może nie jestem ale podstawową wiedzie posiadam w porównaniu z Tobą.. Jedyną osobą kto tu spami nie jestem na pewno ja.. Jak Ci sie nie podobra, to idź na inne forum, ciekawe czy coś innego napiszą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...