Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewandowski i jego "wyczyn"

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lewy , ze tak powiem jest jak Messi .Messi dostaje genialne pilki od Xaviego , Iniesty i innych kolegow z zespolu i strzela bramki. Tak samo Lewy w Borussi dostaje pilki od Reusa , Goetze , Blaszczykowskiego i innych i strzela . W reprezentacji nie widze by Messi strzelal bramki , lewy tak samo. OBRONA I POMOC TO PODSTAWA ! Dziekuje , dobranoc

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W Polsce mamy zdupionych zawodników i tyle.

Podają mu na odwal, a sam w sobie np. Błaszczykowski to już sam musi przejść.

Lewandowski ma z tym problemy bo nie chce mu sie :(

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Dla San Marino nie potrafił strzelić,a nie mowa już o wypracowaniu pozycji do strzału !

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nigdy sie nim nie jarałem, nigdy tez nim sie jaral nie bede.
Oczywiscie szacunek dla niego, jak na polaka zaszedł bardzo wysoko i zapisał sie w histori polskiej piłki.

Jesli jednak mialbym go porownac (tak jak to wszyscy robia) do messiego, ronaldo czy nawet van persiego to wybuchnalbym smiechem.
Jeden mecz nie uczyni z niego najlepszego zawodnika na swiecie.
W reprezentacji gra gorzej niz pierwszy lepszy napastnik z niemieckiej czy hiszpanskiej ligi. Jest w niej bo gra dobrze w borussi
Tyle ze w borussi ma ogromne plecy. Jak przychodzi wziac na siebie troche ciezaru gry, lewego nie ma.

Borussia wyszla zmotywowana, lewemu udalo sie strzelic bramke. Odpowiezial ronaldo.
Potem poprostu lewy mial szczescie bo znalazl sie tam gdzie akurat byl potrzeny. Dzieki temu strzelil 2 bramke.
Potem borussia grala dobry football, a on podjaral sie 2 bramkami dzieki czemu gral ponad swoije mozliwosci i strzelil nastepne 2.
Tyle w temacie.

rYD9JSA.png

Opublikowano

Zrozum to, że Lewandowski jest typowym napastnikiem, który wykańcza akcję, a nie je wypracowuję... Taki napastnik bez wsparcia drużyny nie jest efektywny. A reprezentacja gra bardzo mało ofensywny futbol, więc jak on ma strzelać tyle bramek?

Ogólnie jako samego piłkarza uważam go za dobrego napastnika, ale jest kilkunastu lepszych, więc porównywanie go do piłkarskich potęg jest dużą przesadą.

Opublikowano

Ja tam się nie jaram Lewym, nie podoba mi się jego gra.

Może i jest bramkostrzelny, ale kiwać się nie umie 1/10 mu się uda kiwnąć 2-3 obrońców...

# w reprezentacji może i mu nie idzie, bo nie ma z kim grać chociaż i tak powinnien sam strzelać bramki, a nie czekać na setki.

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...