Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lewandowski i jego "wyczyn"

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wy też jaracie się Lewandowskim teraz? Jak tak to se dajcie spokój,

bo nie wiem czy widzicie że tam w Szwabii rypie bramki jedną za drugą,

a u nas w Polsce, nawet w meczu z San Marino się nie mógł "odblokować",

pytam was jaki z niego patriota?

Ktoś powie że tam on ma z kim grać, a u nas nie...ale co to ma do rzeczy,

Lewandowski skoro jest taki zajebisty to sam powinien z tą piłką dać sobie radę,

przecież gra z nim kolega Błaszczykowski i Piszczek mimo wszystko co każdy mecz,

naszych jadą w dupę...

Zajrzyj na bloga -> Click

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie rozumiesz że w klubie dostaje prawie każdą piłkę dokładnie do nogi wystarczy że strzeli lub obróci się... A w Reprezentacji na kilkanaście podań jest może 1, 2 dokładne.

Opublikowano

Ja nawet meczu nie oglądałem. Wiesz dlaczego słabo gramy? Bo mamy chujowych pozostałych zawodnikow ,ale zeby dobrze grał cały zespoł to musi kazdy cos od siebie dawac i grac dobrze a za kazdym razem w reprezentacji wiemy jak jest, nawet dobrze piłki nie podadzą

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Gdzies kiedys widzialem analize, dlaczego Lewandowski nie strzela bramek. Chodzilo mniej wiecej o to, ze Obraniak i inne kupy, podawali mu gora albo fest nie do niego, a taktyka byla zupelnie inna. Moze po testach filma znajde, to edytuje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Co to za problem? Dostaje piłkę prosto pod nogi i jak normalny napastnik strzela bramkę. Dla mnie jest słaby, skoro nawet san marino nie mógł strzelić.

Opublikowano

nie jaram się Lewandowskim, mam gościa gdzieś.
jaram się tym że BvB dojebał zarówno Arcy wielkiej Barcy, jak i Przezajebistemu Realowi.
Pseudo fani i jaracze lekko się zmieszali z gównem.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Śmiejecie się że drewno a messi nawet na euro nie zagrał, taka rola napastinka, jeśli ma okazje odrazu sam atakuje. Jestem pewien że połowa z was nie potrafiłaby nawet kopnąć do piłki z 4 czy więcej przeciwnikami obok.

GO - HARD SERWER HARDCORE! 350 SLOTÓW, TS3, YOUTUBERZY, RANKING, STATYSTYKI!

START 29 LISTOPAD 19:00 (PIĄTEK)

DOPRACOWANY BARDZIEJ NIŻ MCHC I GODNY PRZECIWNIK SKKF!

--:>>GO - HARD<<:--

Opublikowano

Śmiejecie się że drewno a messi nawet na euro nie zagrał, taka rola napastinka, jeśli ma okazje odrazu sam atakuje. Jestem pewien że połowa z was nie potrafiłaby nawet kopnąć do piłki z 4 czy więcej przeciwnikami obok.

EURO? Od kiedy Argentyna jest w Europie?

Opublikowano

EURO? Od kiedy Argentyna jest w Europie?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

4:1 dla BVB

@up.
chuj :<

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A co do Lewandowskiego to lepiej gra w BVB niż w Polsce ponieważ w BVB

już trochę grają razem wszyscy i bardzo dobrze siebie rozumieją, wiedzą,

w które miejsce mają mu podać itd. A w Polsce jak on gra tak raz na 10 lat

to czego tutaj się spodziewać ?

I ktoś tam pisał wyżej, że jak Lewy jest taki zajebisty to sam powinien jechać

wszystkich i strzelać gole, ale to jest gra drużynowa gdzie każdy musi pełnić

dobrze swoją rolę i dopiero wtedy będą tego efekty ^^

Pozdrawiam tych którzy nie wiedzą na czym piłka nożna polega ^^

Opublikowano

polska reprezentacja ssie oprocz tych co graja w bvb ,true

jak wyzej napisane w reperzentacji nie umieja do niego podac wiec co po nim się spodziewacie?

jakoś po jednym meczu nie zostane sezonowcem

­

Opublikowano

Ale pomyslcie ze za jeden mecz w Bvb bierze tyle kasy co za 10 w reprezentacji to po co ma grac i jeszcze moze nabawic sie kontuzji... Myslicie ze niewiadomo ile zarabia w tej reprezentacji?

19.png

Opublikowano

Widzieliście wczoraj jak Reus na pełnej piździe biegnie przez pół boiska, omija 3 graczy i robi z nimi co chce? Wystarczy, że poda wtedy Lewemu na nogę i jest gol, który z Polskim pomocników w reprezentacji zagrałby tak samo jak ten niemiec?

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

@DobeRman dobrze gada , ludzie to jest napastnik to pomocnicy kreuja gre I potem lewy dostaje pile = gol tak samo w barsie , iniesta I xavi robia akcje I potem leci pila do messiego... Bez pomocnikow napastnik nic nie zrobi.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

On w BVB jest caly czas ... a w Polsce ? tylko na czas meczów Polski ... w BVB jest zgranie,a w Polsce nie ;)

P.s Ładnie wy*uchał wczoraj REAL !!! <3 4:1 Szacun. :)

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

Niemcy co się dziwić. Ale kurwa na chuj jarać się, że jakiś idiota 4 razy dokopał piłke do siatki ? Liczy się to, że wygrał cały zespół, a nie to, że jakiś typ ciągle strzela. Ważne, że real przegrał :D

Opublikowano

Strzela w Borussi bo ma z kim grać, a w reprezentacji niestety już nie. Otrząsnij się ludziu

Oni tego nie zrozumieją że napastnik potrzebuje mocnych "pleców", aby strzelać bramki.

Opublikowano

Ale Wy się nim jaracie -.- ...

Ale nie będę kłamał.. ładnie się zachował przy tych trzech golach...trzeba mu to przyznać....

ale "kołek" dla mnie pozostanie "kołkiem"

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Oni tego nie zrozumieją że napastnik potrzebuje mocnych "pleców", aby strzelać bramki.

Może i by coś ugrali gdyby mieli jakieś zgranie, chociaż wątpię bo oni i tak po 1 połowie już nie maja siły żeby biegać. Zawsze wszyscy się tak tą polską piłką podniecają, kiedy się ludzie ogarną że jesteśmy lepsi w innych sportach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...