Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz ? Zycie pod Ziemia, na gorze miasto ?

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomysł dobry, aczkolwiek trzeba zrobić coś w mieście. Polecam, żeby działki były za złote i byłby na nie czynsz tygodniowy. Jakieś wydarzenia,typu wybory na burmistrza,wyścigi koni czy lotto. A jeśli ktoś coś popełni złego,to do więzienia. Wiem,takie małe SimCity bez budowania miasta,ale naprawdę ten serwer wyjdzie i gracze będą ciekawi,bo np. czekają na wyniki lotto w gazetach(książkach) codziennie.

100 post!!! :D

Opublikowano

W ogóle to bardzo miło, że nic nie napiszesz o tym, że większość pomysłu ja wymyśliłem.

Napisz, że ty wymyśliłeś pół i ja pół. Bo tak nie może być, że ty sobie coś robisz i nie napiszesz, że pomagałem.

W dodatku robisz identyczną nazwę jaką sam wymyśliłem. Większość pomysłu jest moja, ty tylko wymyśliłeś miasto nad ziemią.

Dopisz mnie.

@topic: Mam nadzieję, że serwer ci się uda i czekam na jego otwarcie.

Good luck.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zagralbym

Ale o co chodzi z tym podziemiem będa cave , kopalnie jakieś wiezienie czy po prostu miasto ?

sygnaturailx.jpg

Opublikowano

Zagram z miłą chęcią, urzekł mnie pomysł życia pod ziemią, nie powiem, dość oryginalny, mam nadzieję, że pod ziemią będzie coś ciekawego.. ;)

Opublikowano

W sumie to fajny pomysł, aczkolwiek możliwe, że noobki by się awanturowały, że nie wiedzą jak wyjść. No i, w końcu pewnie wszyscy by odkryli jak wyjść i mówiliby to nowym graczom. Ale gdyby troszkę pokombinować, to bardzo dobry serwer powstanie :D. Grałabym :)!

Opublikowano

Ciekawy pomysł. Dobrze by było, gdyby nie zabrakło autorskich pluginów, ciekawych lokacji, Texture Pack'a i niezbędnych według mnie na taki serwer broni. ( Oczywiście bez launcher'a zrobione w OtherDrop's). Serwer 20 slot, hmmm. no jak narazie mały, wystartujcie minimum 50 ;) Pozdrawiam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...