Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zagrasz ? Zycie pod Ziemia, na gorze miasto ?

Dewe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam do was pytanie i prozbe.

Mianowicie razem z kolega chcemy postawic 20 slotowy ( na poczatek, pozniej sie powiekszy do 40/60 moze nawet 100 slotow )

Serwer na ktorym zyje sie pod Ziemia, jednak gdy odkryjesz wyjscie na lad, bedziesz mogl/a tam wyjsc. Na gorze bylo by miasto domy do kupienia itp. Pytanie brzymi : Zagrasz ? Prozba brzmi : Wypowiadajcie sie co dodac / usunac / zmienic.

Dzieki, pozdrawiam, Dewe
.

Opublikowano

Mialbys jakies cave itp, wykopac by sie nie dalo bo na powierzni toz obok by byl cub, musialbys znalezc wskazowki jak wyjsc i tak dalej, wyjsc by bylo z 10, calosc byla by otoczona bedrockiem ( np to by bylo takie pudelko okolo 500 na 500 ) i tam by sie kopalo, wydobywalo, jeszcze sam nie wiem dokladnie jak by to wygladalo . Pozdrawiam.

@Edit Wlasnie wymyslilem ze po wyjsciu na powierzchnie czeka cie wiezienie, z tamtad uciekasz i wtedy masz zycie w miescie.

Opublikowano

z tym wiezieniem tez dobry pomysl tylko ze te wiezienie by wygladalo jak ten typ serwera prison ze z sektoru na sektor i potem jakby bys dokumenty wykupywal i do miasta idziesz ??

Opublikowano

Nie, tam by byly kopalnie male i tam by sie respily co pare minut surowce, a tak to by bylo all cubem tylko w wyznaczonych miejscach by nie bylo cuba, w niektorych miejscach byly by ukryte wskazowki jak wyjsc na wolnosc, jak juz bys wyszedl to znowu trafilbys do wiezienia i wtedy dopiero jak uciekniesz albo cie wypuszcza mozesz zaczac rozgrywke w miescie. Mi sie podoba :)

Opublikowano

Dzieki za opinie, czekam na wiecej, chce by ten serwer byl jak najlepszy ! Pozdrawiam Dewe.

Opublikowano

Mam pytanie, otoz co gracze ( wiezniowie ) mieli by robic gdyby nie bylo straznika ani komendanta na serwerze ? Mieliby byc zamykani w celach czy jak ? Prosze o podpowiedz co do tego ! Z gory dziekuje, pozdrawiam.

Opublikowano

Pomysł oryginalny, zróbcie na singlu jakiś porządny projekt i wrzuć mapke na download. Hmm.. Szczerze jak grać w minecraft, to kopać na początek taka rozgrywka typu "szukaj wyjścia" jest kiepskim pomysłem i dosyć nudnym, jednak można by było zapoczątkować serwer pod ziemią ; ) W sensie, że taki epic spawn, jakieś parkoury, ale wyjście na ląd z kilku stron i oznaczone :)

Opublikowano

A mozesz pod ziemia 2 parkoury, jak przejdziesz dostajesz 1 punkt, byly by takie 2 parkoury i gdy zdobedziesz te 2 punkty to idziesz do sklepu na spawnie sprzedajesz je wpisujesz /wolnosc i wychodzisz na wolnosc jednak nie do konca, trafiasz do wiezienia. Tam odgrywasz rp, pozniej mozsz isc do kopalni i tam kopac surowce, wyjscie na wolnosc kosztowalo by np pol stacka diamentow, stack emeraldow i 8 blockow zelaza, jak to zdobedziesz idziesz do straznika i on cie wypuszcza, mysle ze fajny pomysl. Co o tym myslicie ?

Opublikowano

Wątpię, abyś dał sobie radę z takim serwerm. Nikt by nie grał na takiej ilości slotów.

Ja nie zagram, lecz życzę powodzenia.

Na start to w zupelnosci wystarczy, chcemy zobaczyc zainteresowanie od strony Graczy.

Opublikowano

Potrzebujemy 2 graczy do testow czy wszystko jest zrobione dobrze, prosze pisac pod tym postem nicki, dodam do wl i podam ip. Testy zajma okolo 30 minut !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...