Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet

Raen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż od kilu dni a może nawet trochę dłużej mam tak, że jest net i nagle po prostu go wywala tak na jakieś no ciężko powiedzieć bo nie liczę ale na oko to gdzieś tak go nie ma 3-5 min potem jest i gdzieś po 2 minutach maks znowu wywala... Np. Jest net przez większość dnia ale tak pod wieczór zaczyna wywalać... wtf? Już zaczyna mnie to denerwować bo jak np. gram rankeda w lolu wywala mnie co chwile to przegrymy go przez to, że mnie wywala... W czym jest problem coś u mnie czy może wina dostawcy? Na modemie jak patrzałem jak wywala neta to przeważnie wtedy nie świeci się dioda od ,,Cable" od Data send, receive.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Myslę ,ze to wina dostawcy zadzwon do nich i powiedz w czym rzecz a dalej cię pokierują.

W sumie to bym mógł do nich pójść bo daleko nie mam więc nie muszę dzwonić ale co miałbym im wtedy konkretnie powiedzieć jakbym do nich przyszedł? Że mi neta wywala? :P

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...