Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Gra pasywna, nasus. :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta MFka Cie wycarrowała. W zasadzie to oni grali 4v5 a i tak przegrali xD

Opublikowano

@Junior

Jak oceniasz poziom gry na Goldzie?

dokładnie, każdy idzie na tą pozycje, na którą umie, czy też zostanie. nie spotkałem się jakoś z większym flamem o pozycje.

NIE MA ZA CO ZA CARROWANIE

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Potwierdzam, dopiero na goldzie można poczuć co to prawdziwa gra. Nie da się spotkać adc który nie umie farmić, czy supporta który nie warduje. Jednak dziwię się że nie dostałeś blame ;p Gdyby ktoś cię zgłosił za afk to byś dostał bana lol

ps 800 to lekko, policz gauntlet i twoje ad

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Potwierdzam, dopiero na goldzie można poczuć co to prawdziwa gra. Nie da się spotkać adc który nie umie farmić, czy supporta który nie warduje. Jednak dziwię się że nie dostałeś blame ;p Gdyby ktoś cię zgłosił za afk to byś dostał bana lol

Nie flamowali mnie, ja napisałem "Only farm, IDC".

Oni napisali, ok i grali swoje, a ja swoje :P

w83od2.jpg

Opublikowano

SERIO xD ?

Ja mam co chwila jakiegoś trolla. 0/4 z topa schodzą :_: Albo jakiś unskilled jungle.

Gold V.

@Top

How the fuck ?

OndteAw.png
Opublikowano

gold 5 jest easy, w silver 1 było ciężej(przy walce o awans).

@top

siedzenie na topie jest bardzo chamskie bo sie feedujesz i nie dajesz oponentowi zejść z lini;p

3 mecz po miesięcznej przerwie, z reguły tak wychodzi, że wygrywam topa(zawsze mnie puszczają first lub second pick) i reszta idzie łatwo

2guxqgl.png

Opublikowano

SERIO xD ?

Ja mam co chwila jakiegoś trolla. 0/4 z topa schodzą :_: Albo jakiś unskilled jungle.

Gold V.

@Top

How the fuck ?

U mnie na gold 2 jest całkiem przyjemny poziom

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

gold 5 jest easy, w silver 1 było ciężej(przy walce o awans).

@top

siedzenie na topie jest bardzo chamskie bo sie feedujesz i nie dajesz oponentowi zejść z lini;p

3 mecz po miesięcznej przerwie, z reguły tak wychodzi, że wygrywam topa(zawsze mnie puszczają first lub second pick) i reszta idzie łatwo

2guxqgl.png

CO TO TEN TIAMANT ROBI?

w83od2.jpg

Opublikowano

Beka z was ze sie jaracie jakims randomem , i lizecie dupsko pytajac o poziom gry na goldzie jak jest takim sam jak na wooden elo

BTW ten post niemial na celu urazenia autora tematu :)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

tiamant jest dobry na lee sinie jeśli cal czas giniemy i nie możemy nastekować bt :)

Wiem coś o tym nie kiki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...