Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warcryer - maksymalne obrażenia

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Witam. Gram na prywatnym serwerze Lineage2 Null (kronika H5, high rate). Nie gram zbyt długo w Lineage2 a mam pytanie co do Warcryera:

Jak uzyskać na nim jak największy zadawany dmg? Czytałem że ta klasa potrafi wyciągnąć największy dmg w grze.

Jeżeli można by opisać co mam zrobić: jakie dye, tatuaże, jaka broń, może trochę o buffach i co jeszcze i jaki to będzie rodzaj dmg: fizyczny czy magiczny.

P.S. Żeby nie zaczynać nowego tematu to może ktoś opisać jak na Phantom Rangerze wyciągnąć jak największy P.atk, Crit. Rate i Crit. dmg? Jeżeli można to proszę o opisanie: jakie dye, tatuaże, jaki atrybut w łuku (chyba focus) i jak można to troche też o buffach.

Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiem gdzie wyczytałeś, że WC wyciąga największy DMG, ale to guzik prawda. z tego co się orientuję to na H5 największy DMG potrafi wyciągnąć dobrze ogarnięty dagger. Na WC się nie znam, ale opisze Ci PR:

dye:

+4STR -4CON

+1STR -1CON

Ewentualnie możesz dodać +4DEX -4CON, ale to już twoja decyzja.

Do łuku Focus i atry możesz dać Fire, a buffy na p.atk i cryt dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...