Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Alergia

binguj_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jest to możliwym elementem współczesnego życia

Lecz uważaj bo prochy antyalergiczne mogą oddziaływać na receptory H1 które powodują stan psychoaktywny tamtych jednostek i

najważniejsze jest by się nie poddawać

trwaj w wierze a wszystko będzie dobrze

istotnym elementem do przetrwania choroby jest modlitwa do Boga.

On pomoże ci przetrwać najgorsze momenty w twoim życiu. Alergia jest wyleczalna ale nie każdemu się to udaje

a pozwolicie że zadam tobie pytanie a mianowicie: po jakiej substancji czynnej i biernej otrzymujesz stan alergiczny

Opublikowano

Powiem Ci, że nie na razie nic nie dostaję. Chcę wiedzieć, czy jezeli rodzicie nie są alergikami to czy ja mogę ją mieć. Kupiłem sobie ptasznika , który jego jad nie stanowi zagr. dla zycia zdrowego człowieka ale u alergika może wywołać wstrząs anafilaktyczny. I tak się zastanawiam czy mogę być alergikiem czy nie. Jak byłem mały to robili mi jakieś badani i wszyło, że kurz, pleśń, itp ale potem jak ponowili za kilka lat to znowu nic nie wyszło. Nie przypominam sobie też, żebym został użądlony przez pszczołę czy osę.. Dlatego. Ogóle jad tego ptasznika jest porównywalny z siłą jadu pszczoły tylko jest wstrzykiwany w większych ilościach.

Opublikowano

Radze Tobie pojsc do alergologa i zrobic badania jeszcze raz, tak dla bezpieczenstwa.

Np. Moja mama ma uczulenie ale ja nie mam, tylko ze moj brat ma na to samo uczulenie... Widzisz..

Ten cały wstrzas alergiczny to nie przelewki, a dobrze wiemy ile w Polsce musimy czekac aby do nas karetka przyjechła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...