Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weapons i Bypass.

lordykrzys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy powiedział by mi ktoś kto zna VB jak się robi Bypass?? Byłbym bardzo wdzięczny. Potrzebuje do hacka.

Jeśli chodzi o robienie broni (scorpions, adrenaline, winchester, grenade, smoke grenade) to mam taki kod:

To jest ukryta treść, proszę

Wszystko działa oprócz hotkey.Wpisuję "vbKeyF12", ale w VB studio 2008 express wyskakuje to jako error.Proszę o pomoc.

Opublikowano

Według mnie najlepszy do broni jest Cheat Engine.U mnie nie ma w ogóle bananów , ale u kumpla wywala po 15 minutach gry.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

hmm ten kod co tu dales jest zly... ale zmien z vbKeyF12 na vbkey9 ;> Zobacz czy dziala, a jak nie to proponuje inne rozwiazanie :]

If GetKeyPress(vbKeyF12) Then

Dim Weapon As Long

Dim Weapon1 As Long

Call ReadALong("Warrock", &H13773A0, Weapon)

Weapon1 = Weapon + &H4C

Call WriteALong("Warrock", Weapon1, 42)

End If

tam gdzie pogrubione dodaj numer broni, scorpy to 30 itp.... zrob chestbox'y i dodaj kod (chyba wiesz jaki?).

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

podaj tresc bledu..>?

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...