Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL 1on1 4tiery

dragon1107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam zamiar sprubować swoich sił ESL'u i nie wiem jak czołg wybrać mam zamiar dojści do tej ligi gdzie walczy sie 4 tierami 1on1.

Zagrałem kiedyś Valentine II to mnie T-28 na dwa strzały wziął :(

Ja bym polecił właśnie jego :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie patrze na RoFa, tylko na fakty. Penetracja 100, do tego obr 110. Po skątowaniu (nawet bez niego) Matilda może go w pompkę pocałować. Ładujesz pół golda i pół HE i rozwalasz z tym chorym pancerzem, który odbija KV-1S... o.O

Opublikowano

Matilda- bo to jeden z nielicznych czołgów które sprawiają problem mojej Valentynce (jeszcze hetzer od przodu =p). Matylda ma w miarę dobre działo i gruby pancerz.

@Xanter- jak cię mógł T-28 na 2 strzały rozwalić :huh:

Opublikowano

Matilda- bo to jeden z nielicznych czołgów które sprawiają problem mojej Valentynce (jeszcze hetzer od przodu =p). Matylda ma w miarę dobre działo i gruby pancerz.

@Xanter- jak cię mógł T-28 na 2 strzały rozwalić :huh:

Kiedyś T-28 miał OP działo + gold :D

76561198001815076.png
Opublikowano

Możesz spróbowac M3 Lee,T-28 i Luchs jeszcze jest dobry nawet ja bynajmniej grałem bardzo zwinny i dynamiczny takiego T-28 mozna spokojnie wykiwać.

Opublikowano

M3 Lee ? Proszę cie. W bliskim starciu jest bezużyteczny. Z daleko owsze, może coś zdziałać ale dwa razy dostanie w gąski i już po nim...

Opublikowano

Ja brałbym AMX'40 na goldzie tak jak ktoś wyżej napisał albo B1. T-28 jest strasznie duży i papierowy

Ooo, albo M5 stuart na goldzie, to by było dobre :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...