Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc ze złożeniem kompa

Slay3rStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sweet Jesus jak zwykle zrobił dobry zestaw, ale ja bym zmienił mobo na jakąś tanszą, bo B75 - nie do podkręcania a z niezłym chłodzeniem sekcji, i w tej cenie... i za to można by dołożyć np. do i5 3470 :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

3470 nie różni sie prawie niczym od 3350p tyle ze ma integre co tutaj jest bez sensu a 100mhz to żadna różnica.

Nie, bo ma wyższe takty i w sumie gdyby dać Z77A-G43, to do 4,0ghz by dojechał.

Lepiej dołożyć już do 7950 kosztem MOBO.

Lepiej wziąć jakąś tańszą wersje.

7950 = ~1200

300 zł chyba nie utnę z MOBO xD .

A G43 dałem, bo fajnie wygląda przez okienko z plexy mimo swojego sraczkowatego koloru :DD

Poza tym i tak już nadszarpałem budżet, a nawet po ucięciu do P45 (bo E33 to już total budget) i tak trzeba by było dokładać do 3470.

Opublikowano

http://www.morele.net/inventory/info/U05KtR/

100 zł za dużo bo za dużo, ale 7950 (z i tak lepszym chłodzeniem od tego Club3D) jest, i5 też jest i to z mobo która uciągnie choćby te turbo

1. No włąśnie to 100zł...

2. MOBO to jakaś porażka, według mnie nie ma co brać już H61 przy takim budżecie

3. Zasilacz też no taki mało przyszłościowy, już lepiej było 20zł do High Power dołożyć ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...