Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie z Informatyki

Snickers1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra dobra wybiore to c++ i co dalej :D co tam w nim moge robić ?

@Edit

napiszczie mi co moogę zrobić w c++

i co na takiej stronie można by było zrobić :D

Na przykład program do średniej ważonej ocen :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

@ up a ja mam dużo czasu i szybko się uczę a P.S. poco próbujesz mnie zniechęcić ?

Nikt Cię nie chce zniechęcić...

Skoro nie pierwsza gim to może druga? Coś wątpię że wyżej niż 1gim a nie masz podstawowych umiejętności związanych choćby z napisaniem strony.

Najprościej spytać nauczyciela co możesz zrobić i wtedy uderzaj tutaj po jakiekolwiek wskazówki...

Bo przyjmijmy że jesteś w 1gim a dasz bóg wie co napisane w javie to nauczyciel zada Ci parę pytań tak na szybko z javy i padniesz na miejscu...

Opublikowano

@up ta no też prawda ty napisałeś z której jestem :P ale my tak jakoś dziwnei mamy bo pierwsz gim już html miała a my nie wiec nie kumam

Cóż, każda klasa idzie inaczej z programem... To zależy od tego jak uczniowie pracują ^^

Ale tak jak pisałem, spytaj nauczyciela i dopiero tu uderzaj. To chyba nic trudnego podejść i powiedzieć że chciałbyś tą szóstke na koniec i co możesz zrobić w tym kierunku;]

Opublikowano

Nie zniechęcam Cię. UŚWIADAMIAM Cię, że nie potrafisz w tym sektorze nic, a próbujesz wyjść poza program. Rozumiem, że masz dużo czasu, ale wątpię, że wystarczająco, aby stworzyć coś normalnego w jakimkolwiek z języków programowania. Nie znasz nawet zasad gramatyki i ortografii, o stylistyce nie wspomnę, więc ta "druga gimnazjum" jest również wątpliwa. A Ty, drogi thegiermenie, zanim zaczniesz wyzywać od hejterów zastanów się nad tym co sam sobą reprezentujesz.

Opublikowano

A interaktywna prezentacja w dajmy na to Macromedia Flash? Na jakikolwiek temat, zrobi wrażenie taka odskocznia od prostych Power Pointów.

A skoro jest w II gimnazjum to co wy od niego C++ chcecie? Ten jezyk wymaga jednak nieco rozjaśnionego umysłu a nie zasyfionego problemami dojrzewania xD

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...