Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

smok590

218 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podstawowe pytanie ; podoba Ci si? serwer

• Tak
      165
    • Nie
      32
    • Wola?em stary !
      21
  2. 2. Podoba wam si? prezentacja ?

• Tak!
      159
    • Nie
      39
    • Brakuje jej paru konkretów [napisz w komentarzach czego]
      20

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 224
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, ze względu na [HA]Rolnik złodziej oraz oszust, z serwer Sealian gdzie rozdawał itemki na prawo i lewo, radzę wam z nim serwera nie stawiać, zobaczycie na serwerze będa eq na lewo, sciągane od niego , powodzenia przy starcie przyda wam się.

Start officjalny już w piątek, około godziny 18-20 zapraszajcie ludzi i wbijajcie na serwer http://www.mpcforum.pl/topic/924901-zapowied-crystal2pl/page-2#entry7114716 .

sygnatura1s.png

Opublikowano

Bardzo dobrze ze start przelozony i ktos napisal ze zleci sie podstawówka a tak to wychodzi ze sie zleca najstarsi bo po szkole beda i pracy a teraz siedza ci z pewnie z podstawówki i gimnazjum wiec kazdy bedzie mial rowne szanse na pobranie launchera i uczestniczenie w starcie wiec dobrze zrobiliscie

Weźcie start na 12

Nie o 12 bo to nie sprawiedliwe bedzie w stosunku do tych co w szkole i w pracy siedza pomysl

Opublikowano

Nie polecam, ze względu na [HA]Rolnik złodziej oraz oszust, z serwer Sealian gdzie rozdawał itemki na prawo i lewo, radzę wam z nim serwera nie stawiać, zobaczycie na serwerze będa eq na lewo, sciągane od niego , powodzenia przy starcie przyda wam się.

Nie ten serwer kolego .

Na Plu działać będzie? Szkoda, że tak późno start!

Lancher zawiera widocznosc nowych npc? Bo jakoś na Hamachi osobna łatka była i na dodatek mi nie działała.

Tak

Opublikowano

Ostatnie twoje słowa odebrałam jak grozbe ataków na serwer :P Kazdy ma własne zdanie i to czy bedzie gral na Vertus zalezy od niego nie od Tego ze posadzasz kogos o oszustwa:)

Opublikowano

Ostatnie twoje słowa odebrałam jak grozbe ataków na serwer :P Kazdy ma własne zdanie i to czy bedzie gral na Vertus zalezy od niego nie od Tego ze posadzasz kogos o oszustwa:)

Vertuis :D

to nie trrzeba bedzie cienta jak mam juz patchera ?

Opublikowano

Większość ludzi woli teraz początek, ale trudno, poczekamy zobaczymy jak wyjdzie.

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Najpierw poczekajmy na start a potem martwmy sie o expienie:P A do 17 idzcie pokopac pilke ,lub moze na randke z dziewczyna :)

Opublikowano

Ciekawe jak będziemy expić o 17, jak teraz ludzie czekają ._.

Lepiej jak by wystartował wcześniej. Bo w godzinie wieczornej jak na serwer wpadnie dużo ludzi to się zacznie wielkie ksucie nie będzie gdzie expić. Tak samo było kiedyś z Itanosem:). V1 v2 loch cały zajęty na każdym ch.

Ale jakoś się da radę:). Może i startować później, ale oby już datę startu nie przekładali. :)

Opublikowano

Najpierw poczekajmy na start a potem martwmy sie o expienie:P A do 17 idzcie pokopac pilke ,lub moze na randke z dziewczyna :)

Gdzie pokopać piłke jak wszyscy w szkole? :P

Cóż, można poczekać bo serwer może być ciekawy ;d Ostatnie dwa jakie sprawdziłem padły po 3h od startu więc :D

Opublikowano

Im później tym lepiej ludzie , trzeba dać równe szanse każdemu wiem że napaliliście się na teraz ale co poradzić , też bym chętnie już zaczął ale poczekam sobie , wole grać jak jest więcej osób , niż rano z jakimiś maniakami grać którzy odpuszczają teraz serwer bo późno start .

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Wszyscy odchodzą bo przełożyli start o kilka godz, żeby dopięli wszystko na ostatni guzik ?

Ja nie widzę problemu żeby start był pod wieczór. Piszecie że nie wbijecie bo przełożyli start...

A prawda jest taka że i tak zagościcie na tym serwerze ...

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Wszyscy odchodzą bo przełożyli start o kilka godz, żeby dopięli wszystko na ostatni guzik ?

Ja nie widzę problemu żeby start był pod wieczór. Piszecie że nie wbijecie bo przełożyli start...

A co ty kurwa jesteś, Wróżbita Maciej?

Jak piszę, że nie wbije to nie wbije. Mam inne plany na wieczór.

Wkurwia mnie taka gadka gościu, otrząśnij się.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

wiesz im chodzi o to zeby dali szybciej dla nich ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...