Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Mc elfbot tibia 8.60

Stablil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem polega na tym,że nie mogę odpalić mc aby każdy z nich miał elfa jak to zrobić? nie chce mi otworzyć 2 wtedy gdy carkuje a gdy odpalam normalnie to po jakimś czasie wywala bo pisze że te 15 min mi zostało...

Opublikowano

no tak ale po jakimś czasie wyskakuje mi komunikat że za 15 min elf się wyłączy

No to może go zle scrakowałeś, nie powinno nic wyskakiwać... spróbuj jeszcze raz od nowa wszystko zrobić i napisz czy Ci się udało.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam ten sam problem, posiadam crack do elfa (finnal crack by evolution) bota crackuje sie za kazdym razem (przy odpalaniu) podaje sie sciezke do tibi i elfa, klikamy Crack It i dopiero wtedy odpala sie tibia razem z elfem.

Jednak gdy chce wykonac ta czynnosc nawet 2 raz (a posiadam mc) pisze, ze tibia jest juz wlaczona i musze ja wylaczyc. Gdy odpalam bota z (loadera) tak jak panu wyzej po godzinie wyskakuje komunikat o ostatnich 15 minutach dzialania bota... Jest jakis sposob na rozwiazanie tego problemu? Czy na pozostalych mc musze uzywac proxy ktore niestety po ogniu nie chodzi @_@?

Opublikowano

Mam ten sam problem, posiadam crack do elfa (finnal crack by evolution) bota crackuje sie za kazdym razem (przy odpalaniu) podaje sie sciezke do tibi i elfa, klikamy Crack It i dopiero wtedy odpala sie tibia razem z elfem.

Jednak gdy chce wykonac ta czynnosc nawet 2 raz (a posiadam mc) pisze, ze tibia jest juz wlaczona i musze ja wylaczyc. Gdy odpalam bota z (loadera) tak jak panu wyzej po godzinie wyskakuje komunikat o ostatnich 15 minutach dzialania bota... Jest jakis sposob na rozwiazanie tego problemu? Czy na pozostalych mc musze uzywac proxy ktore niestety po ogniu nie chodzi @_@?

najważniejsze to żeby cracka uruchamiać jako administrator.

możesz także odinstalować elfa, wyczyścić rejestr np. ccleaner i zainstalować go ponownie ale bez uruchamiania i wtedy spróbować skrackować

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...