Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za fishbota...

PanCiemny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od wczoraj używam fishbota od kamera.Ze strony kamera ściągnąłem moda oraz fishbota z ''inne'' .Miałem ustawiony wykrywacz gm ,że jak gm jest blisko to mnie wywali.Teraz mnie wywaliło i patrze ban .Miałem ustawione 3 fishboty i na 3 dostałem bana :/ Jakieś logi to wysyła czy co ??

235761444056892195480.gif

Opublikowano

To dlaczego tyle osób korzysta z moda i nie mają bana :) Sam korzystam już od ponad 2 lat z moda i nigdy nie dostałem bana za samo siedzenie na modzie.Do moda miałem ściągniętego fishbota z zakładki ''inne''

Opublikowano

Mogą sprawdzić Twoje logi w systemie , jak się logujesz przez co każdy serwer jest wyczulony na Moda ;c
GM przechodził patrzy łowisz może trafiłeś na HA i wielkie rozczarowanie , pisze do Cb Ty nic , patrzy dalej Mod bum bam , masz bana .

Opublikowano

Nie mógł do mnie nic pisać ,bo ja co chwile spoglądałem na monitor ,a tak to siedzialem na internecie na laptopie na tym samym biurku . Za takie coś to ja bardzo dziękuje o.O

Opublikowano

Nie mógł do mnie nic pisać ,bo ja co chwile spoglądałem na monitor ,a tak to siedzialem na internecie na laptopie na tym samym biurku . Za takie coś to ja bardzo dziękuje o.O

Stary znam twoj ból !!

Mialem oprzerwe w metinie na globalu 1, 5 roku , wbilem nie dawno i na 2 kontach postawilem fishboty ,. Ta samo wykrywacz bla bla i te sprawy , co chwile patrzac czy ktos nie pisze. Dodam ze mialem 2 nocki postawione i nic , wchodze o 5 nad ranem 3 dnia a tu ban... Takze Gm sa czujni . I to strasznie sprawdzaja graczy ... Ja mialem 2 konta na fisbocie ale sprawdzil moje logi i zablokowal mi glowna postac heh masakra jakas.

Opublikowano

kamer mod jest wykrywalny w bardzo prosty sposob do tego reszta kont mogła dostac bana za powiązanie.

Metin2: TheLasVegas / JOINTOWO

LOL: TheLasVegas 1800+ BAN

Opublikowano

czyli że jak siedze na kamerze to tez moge miec bana nawet za to ze mam ustawione speed walk na 140?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

czyli że jak siedze na kamerze to tez moge miec bana nawet za to ze mam ustawione speed walk na 140?

Tak możesz dostać bana za samo to ze jesteś na kmr. :) i polecam uważać na przyszłość bo możecie też zarobić bana na konto główne (powiązanie) ;>

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

znajomy mój też tak łowił tylko że miał aż 6 kont coś ok tego łowił ok 10 h i ban a gma nie było nigdzie obok : ),Możliwe że logi albo ch*j wie co ;P

Ker169.gif

Opublikowano

Też ostatnio baniki dostałem,przełożyłem małże na shopa wylogowałem z kont fb wchodzę po 30min i na każdym koncie gdzie był używany fb ban lecz gdzie używałem dh nie ma bana,więc jeśli mnie nie było to żaden gm nie pisał czyli logi....

Opublikowano

Raczej to działa w taki sposób, że mają kogoś od tej roboty, że po prostu patrzą kto łowi i piszą do niego a jeżeli nie odpisze to ban :WTF: xD

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...