Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Art] UltimateRun Gra przeglądarkowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam za parę dni/tygodni wyjdzie wersja 1.0 gry UltimateRun zadaniem graczy będzie zdobyć najszybszy samochód i rzesze fanów. Gra będzie na stronie internetowej.
W tym czasie poszukuje parę osób do pomocy
-Grafika
-Programiste php, html

jeżeli macie pomysły co dać do wersji 1.0 piszcie pod tematem

Ekipa

-Miszczu -Twórca

-Pastek-Tester
-ezcidA-Tester

Wersja 1.0 skończona w 92%

Opublikowano

Ja również mogę zająć się tetowaniem ale również mogę zostać programistą ;]

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Up proste i podstawowe grafiki to nam nie sa potrzebne ale tester się przyda :) ma pw wyśle ci moje gg .

Ok to chociaż sobie coś tam poszukam bugów itp.

Jest już strona z grą?Czy narazie nie maco testować?

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Hehe, ja mogę zostać programistą :D

kontakt na skype: petergood44

Opublikowano

To tak gra będzie polegało na ulicznych wyścigach które będą wyglądały tak ze wysyłasz swojego kierowe na wyścig a on wygrywa jeżeli jego samochód jest szybki także dodani sa sponsorzy itp dla umilenia gry grafika jest dość znośna lecz grafik by sie przydał Znam sie na html php i silnik jest skończony lecz teraz go usprawniam :) teraz muszę rozwiązać problem z baza danych i wersja Beta testy będzie gotowa :]

Opublikowano

Dzis albo jutro wejdzie wersja BETA TEST narazie muszę sie uporać z baza danych ponieważ z nieznanych powodów nie chce łączyć :]

Opublikowano

Mogę Się zgłosić na Admina :) (pilnowanie ludzi itp czy by coś nie kminili)

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Mogę Się zgłosić na Admina :) (pilnowanie ludzi itp czy by coś nie kminili)

Popilnować to sobie możesz psa na podwórku, żeby ci nie uciekł.

Co do rekrutacji na inne stanowiska niż programista i grafik to zróbcie forum swoje i na nim temat odpowiedni- tak jest najlepiej. Tam kto będzie zainteresowany to napisze coś o sobie.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Skoro potrzebujesz grafików i programistów, to co ty będziesz robił w grze? Bo nie uważam żę aby było potrzebnych tylu przy "wzorowanym" silniku. Powinnieneś wziąć kartkę i długopis, rozpisać sobie jak to widzisz i na co by były ci potrzebne wzory.

Ja ci mógł bym poddać kilka pomysłów co do gry, tylko nie wiem czy to ma sens jeśli ty masz problemy z sql. Ale polecam ci obejrzeć anime Initial D lub Wangan Midnight. Bo samochód i kierowcę można rozwiać w wielu kierunkach. Albo nie wiem czy pamiętasz tą gierkę z layoutem pomarańczowo czarnym, ona zgarniała z każdym sezonem dużą liczbę graczy. Była rozwinięta bardzo dobrze jak na tamte czasy programowania gier przeglądarkowych. Nie bierz pomysłów z tych gier samochodowych co są teraz, bo wszyskie są wzorowane na silniku race - pierwszym polski silnik napisany w php udostępniony w internecie, którego autorem był Smoker.

Opublikowano

Ogólnie branie pomysłów z jakichś innych gier, które były czy nawet są w necie jest bez sensu. Robienie klonów jest głupie.

Najlepiej postawić na coś nowego czego nie było w grach wyścigowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...