Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile metinów uciągne ?

EasyPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a) wszystko zalezy gdzie te konta chcesz odpalic, ile bedzie mobow, ludzi. nie znam sytuacji na serverze ze grasz ale zgaduje ze na kanale handlowym postawisz 20 kont, to samo sie tyczy dt( wiecej bedzie trudno). Co z tego ze macie 32 gb ramu jak jeden metek zzera max 500mb zazwyczaj ~300mb. Po 8gb roznica nie jest odczuwalna, zreszta pomiedzy 4 a 8 tez duzej nie ma, zamiast kupowac 32 gb ram lepiej bylo kupic o klase wyzszy procesor/karte graficzna.

Opublikowano

@top:Podaj jaki masz zasilacz, bo to ważne.

@up: Ja mam karte 1GB podkręconą na full i mi chodzą wszystkie nowe gry na full decalach.

Opublikowano

Ludzie...

Ja na tym odpale 40-50 i nawet lagów nie mam.

Więcej nie dam rady, bo loga inne konta(chyba przez internet)

zu4d7e.jpg

7hjymn.jpg

@2x up.

Nie możliwe, abyś na 2gb włączył 15kont, gdyż to pożre ci ramy i nie wystarczy ci nawet na tyle aplikacji(w tym przypadku metin)

Jak się nie znacie, to się nie wypowiadać ;-)

@top:

z 30 dasz rade uciągnąć, bo ram na więcej nie wystarczy :)

Będziesz miał lagi patrząc na procek.

A założymy się zrobie Ci filmik/ss co Ty na to?

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Sam mam podobnego kompa [nie, nie laptopa], odpaliłem 7 sklepów w m1 na jinno przy ilości ludzików 500+- ciągle zmieniającej się, 6 kont DT, 4 FB + ts, winamp w tle i jedynie od czasu do czasu czarny ekran był na sklepach, ale wystarczyło poczekac, pobawić się scrollem i od razu 'jasność' ;). Na innym serwerze przy 1.5k 'człowieków' miałem na OX 15 kont i tylko problem z przechodzeniem był, bo blokowali, ale 0 lagów :)

Opublikowano

15 + mysle ale sprawdz ;D

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

Mi na:

4 GB Ram ,

Procesor® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHZ ,

Windows 7 (64bit)

I kartą grafiki: Nvidia GeForce GT540M 2GB

Internet Radiowy: 1mb/s

Ciągnęło ze spokojem 6 metinów, ale to pewnie wina słabego neta. Bo normalnie mogłem mieć odpalone wiele, wiele więcej programów bez żadnych lagów ;)

A co do cb. To myślę że ze spokojem z 15 - 20 zalogowanych kont na pulpicie xD

Pozdr.

Opublikowano

Moim zdaniem kolo 20 jak chcesz expic a jak chcesz fish bootem lowić ryby 30-40 to przy takiej ilości zrobi ci się czarny ekran ale lowić dalej bedzie ale jeszcze od neta zależy to tyle ;p

Opublikowano

Jakby ustawić kazde okno na 800x600 itp... all ustawienia minimum ... odludnione czesci mapki odludniony kanał i godziny odludnione (xD) to ... hmm .. moim zdaniem z 20-27 :).

Opublikowano

Mi na:

4 GB Ram ,

Procesor® Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHZ ,

Windows 7 (64bit)

I kartą grafiki: Nvidia GeForce GT540M 2GB

Internet Radiowy: 1mb/s

Ciągnęło ze spokojem 6 metinów, ale to pewnie wina słabego neta. Bo normalnie mogłem mieć odpalone wiele, wiele więcej programów bez żadnych lagów ;)

A co do cb. To myślę że ze spokojem z 15 - 20 zalogowanych kont na pulpicie xD

Pozdr.

Internet nie ma nic do tego, co jest po stronie clientów, więc lagować będzie nawet z netem 100mb/s..

@topic:

Wystarczy odpowiedzi, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...