Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aegis vs design

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chcę wydać 250k uri. Nie wiem, czy kupić Aegisa, czy może design (Solace, Diminisher itd.)

Wy co byście proponowali? Myślę, że Aegis jest statkiem dosyć 'pomocniczym' (leczenie hp przyjaciół) a ja preferuję bardziej walkę samodzielną.

Co wybrać?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

zdecydowanie Ageis <3

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Na czym ci bardziej zależy na wylotach czy biciu alienów ?
Jeżeli wolisz latać na wyloty to zdecydowanie design najlepszy spectrum (dobrze napisałem ? :D) a jak wolisz bic alieny to bierz aegisa na wyloty też dobry ale bardzo odczuwa się brak tych 5 laserków ;)

killalllogo.jpg

Opublikowano

No bardziej mi chodzi o wyloty... Spectrum jest dobry. Ale gdybym miał się bić np 1 vs 4 to lepiej design Spectrum brać co nie?

1328363902-U526345.png
Opublikowano

no jak sie rzucą na ciebie 4 osoby bijące przynajmniej 70k (norma) to raczej nic ci nie pomoże z nimi wygrać ;) ale jak wrzucisz moc spectruma to może ubijesz 1 albo uciekniesz do tp :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

Moja Propozycja Jest Taka Kup AGIS a jak będziesz kupował klucze żeby zdobyć lf-4 możesz przy okazji trafić desingi .

1000542_488527844557457_1771921595_n.jpg

Opublikowano

Moja Propozycja Jest Taka Kup AGIS a jak będziesz kupował klucze żeby zdobyć lf-4 możesz przy okazji trafić desingi .

Teraz szanse na desing ze skrzynek sa minimalne a wrecz zerowe. Zdecydowanie kup Aegisa

Opublikowano

Teraz szanse na desing ze skrzynek sa minimalne a wrecz zerowe. Zdecydowanie kup Aegisa

kolego tu sie mylisz, bo ostatnio jak była szansa na zeusa kupiłem chyba klucze za 50k urki i poleciał spectrum, ale moim zdaniem na wyloty to bierz spectruma tym desem 1vs1 praktycznie nie ma szans zeby ktoś z tobą wygrał no zależy oczywiscie jeszcze od wypo no ale 80% mniej szkód miażdży, a aegis -5 lf3/lf4 to jest dosyć odczuwalne, wiem bo latałem i tym i tym, jeżeli latałem z kolegą to brałem aegisa żeby go klepnąć szybciej czy coś, ale samemu to zdecydowanie spectrum.

Opublikowano

Zdecydowanie Aegias, tak jak większosc uzytkowników ci radzi, ma szybki cooldown tych umek wiec często mozesz ich uzywac, z profilem pilota Aegisem masz 325tys hp, bojka i leczenie hp na raz dają ci 321tys hp( oczywiscie po tych paru sekundach bo lecza daną wartosc co sekunde ) wiec to tak jak bys miał 2 życia w jednej walce, jesli to cie nie przekonało, to kup bostery na szybszy cooldown umiejętnosci o 50% a osłone będziesz mogł co 15 sekund ładowac chyba:) (jakos tak).

Opublikowano

jak masz walke 1vs4 to ageis ci sie przyda tylko musisz kupić podwujne basterki na chłodzenie wtedy masz moc hp co około co 30 sec

x

Opublikowano

a możesz opisać swoje eq ?

aegis - jak się ma full hawock i dronki na 16 lvl i można znieść te hity po 50-100k to to leczenie troche da

spectum - minimalizuje straty własne bardzo przyjemny i daje więcej niż aegis - do bry for fun / wrota a kto używa umek we wrotach ? / alieny nie potrzebne są umki nawet aegisa -,-

ale jak nie masz apisa to dobij 300k urki i skrzynki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...