Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Aktualizacja 0.9.0 będzie czymś wielkim, jednak na chwilę obecną jest to tajemnica (Havok?)

kibol0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę że napisałem o 0.9.0 w innym temacie to już powstał temat o tym :P

Tak, to będzie na 80% Havok. Jak narazie trwają pracę nad przystosowaniem go do obecnego silnika. Możliwe jest że będzie się dało wyłączyć niektóre lub wszystkie jego elementy np realistycznie pracujące gąsienice itp.

76561198001815076.png
Opublikowano

Polskie czołgi!

Hahahahahahahahahahahahaha, nie.

0.9.0 Według mnie to jeszcze za daleka przyszłość. Na chwilę obecną nie mam zielonego pojęcia co mogliby jeszcze ciekawego dodać. Hmm... Może pojazdy dowodzenia o których wcześniej wspominali, albo artylerie rakietową...

Opublikowano

Polskich czołgów nigdy nie będzie jako osobne drzewko. Możliwe, że będą się znajdować w drzewku europejskim.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Gra będzie jeszcze bardziej polepszona z czym będziemy musieli się spotkać z trudnościami w grze mniej FPS-Więcej FPS.

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahaha, nie.

0.9.0 Według mnie to jeszcze za daleka przyszłość. Na chwilę obecną nie mam zielonego pojęcia co mogliby jeszcze ciekawego dodać. Hmm... Może pojazdy dowodzenia o których wcześniej wspominali, albo artylerie rakietową...

30v30, bitwy historyczne, garażowe, ciekawsze mapy typu Stalingrad, Berlin, obsługa wielu wież/

76561198001815076.png
Opublikowano

To ta gra będzie potęgą jak będzie to co napisał xanter

Ale z tego co widać, war thunder ma być większą :/

shoob.png

Opublikowano

Może będzie tak, że jak w kogoś uderzymy to wygną się blachy itp. =D Ale fakto trochę daleko do 0.9.0

Nie koniecznie. Nastepna juz moze sie nazywac 9.0. Podobnie było chyba z aktualizacją 8.0.

Opublikowano

(...) obsługa wielu wież/

Jest to niemożliwe, bo mechanika gry pozwala na użycie tylko jednego działa / wieży

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Jest to niemożliwe, bo mechanika gry pozwala na użycie tylko jednego działa / wieży

Jak dodadzą Havoca będzie to możliwe :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Moim zdaniem poczekajmy na 8.6, a potem będziemy się martwić co będzie w 9.0 :)

Numerki aktualizacji nie muszą być po kolei. Następna już może być tą 9.0.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...