Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Aktualizacja 0.9.0 będzie czymś wielkim, jednak na chwilę obecną jest to tajemnica (Havok?)

kibol0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie. Dlatego mówię, poczekajmy na 8.6. Chociaz z uptade na uptade ta gra coraz mniej mnie przekonuje do siebie. Moim zdaniem zamiast dodawać co uptade następne 20 czołgów, polepszyli by grafikę i mechanikę. Jakieś modele zniszczeń np. zniszczone działa, efekty po zabiciu kierowcy (Stoimy to stoimy...).

Opublikowano

Dokładnie. Dlatego mówię, poczekajmy na 8.6. Chociaz z uptade na uptade ta gra coraz mniej mnie przekonuje do siebie. Moim zdaniem zamiast dodawać co uptade następne 20 czołgów, polepszyli by grafikę i mechanikę. Jakieś modele zniszczeń np. zniszczone działa, efekty po zabiciu kierowcy (Stoimy to stoimy...).

Ja jestem przeciwny poprawie grafiki, wtedy gra moglaby mi juz nie ruszyc

Opublikowano

Ja specjalnie kupiłem kartę za 600 stów aby gra wkącu mi się nie cieła i aby poczuć smak tej grafiki wota . Zadnego polepszania ! Mogli by sięw końću zająć optymalizacją gry . Gram w inne gry gdzie wymagania sprzętowe są wieksze a grafika jest O wiele lepsza / i przede wszystkim Fps-y są zawsze po wyżej 30+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...