Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] "Gówna" na perma

Kowalsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym Was poinformować, że jeśli wasze konto było nieaktywne przez 30 dni to może dostać celownik na perma, a jeśli dzisiaj stworzyliście konto, to też powinniście dostać celownik na perma, a jeśli żadne z tych rzeczy, to 27.04 możecie je dostać na perma za zalogowanie. Natomiast 29.04 jakaś footballowa czapeczka, a 30.04 kolejny 1 slotowy backpack.

Opublikowano

Chciałbym Was poinformować, że jeśli wasze konto było nieaktywne przez 30 dni to może dostać celownik na perma, a jeśli dzisiaj stworzyliście konto, to też powinniście dostać celownik na perma, a jeśli żadne z tych rzeczy, to 27.04 możecie je dostać na perma za zalogowanie. Natomiast 29.04 jakaś footballowa czapeczka, a 30.04 kolejny 1 slotowy backpack.

Też te 2 ostatnie itemki na perma? Jaki dokładniej celownik ?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ja nie wiem czy czytanie ze zrozumieniem to problem

Period: April 27th only!
For existing members : SG 550 Hotshot LE (Permanent)
gdzie tu widzisz celownik?

to co wkoncu?

Opublikowano

Jak SG 550 tylko z innym, ładniejszym designem

I ja ją już dostałem na nieużywane noobchary..razem z tym transport lockerowo-wyglądającym czymś xD ale żadnych celowników etc nie było:)

Opublikowano

wjajx1.jpg

0hejlt.jpg

Perm:

zhvmzg.jpg

SG 550 od Col:

40pyri.jpg

Nexon nawet amunicji nie żałował zmniejszyć, czyli gówno pod słońcem.

ale nie martwcie się, już niedługo dostaniecie 61231231289 backpack +1slotowy

Opublikowano

Stary, perm to perm...z tego co pamiętam to pierwsszy raz dają broń na perma za free...

xxx Zapraszam do subskrypcji :)

_SniiP_IgoR_

Nie reklamujemy kanalow yt w sygnach.

Pomocnik
Opublikowano

OMG MOJ PERM SIE SZYKUJE <333333

P.S Ta bron wcale taka zła nie jest ;]

beztytuuhca.png

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

OMG MOJ PERM SIE SZYKUJE <333333

P.S Ta bron wcale taka zła nie jest ;]

albo mi się wydaje, albo ta broń zabija na 6 hitów, a na HQ na backpack też się nie nadaje bo jest za wolna a w dodatku mały magazynek

Opublikowano

Jak coś to na konta co były nie aktywne 30 dni (ja mam takich 10) to już jest w inboxie więc jak macie takie acc to możecie potestować. jak dla mnie ta broń to jak m16a3 + te 20 ammo...

Opublikowano

jak ludzie dostaną ten shit, to wtedy można będzie k/d poprawić, jak narazie można uzyskać z farmera 3

ludzie mowia ze z silvera lepsza bron dostali jutro tez bedzie ten event a farmerem? i czy jutro beda te same bronie .bo na stronce nic nie widze

Opublikowano

ludzie mowia ze z silvera lepsza bron dostali jutro tez bedzie ten event a farmerem? i czy jutro beda te same bronie .bo na stronce nic nie widze

Ten farmer chyba jeszcze trwa przynajmniej do kolejnej przerwy technicznej.

Opublikowano

Ten farmer chyba jeszcze trwa przynajmniej do kolejnej przerwy technicznej.

czyli jak jutro wezme zlota skrzynke to znowu to "gówno" dostane na perma?

Opublikowano

czyli jak jutro wezme zlota skrzynke to znowu to "gówno" dostane na perma?

Wiem, że z niej leci perm niby. Kumpel ją wziął i mu poleciało na 1 dzień. W skrócie mówiąc pewnie tak. Drop się nie zmieni.

Opublikowano

Tak, dostajesz tą broń na perma :P. Dziś odebrałem ;]

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...