Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pytanie co do expa z questów

kamilos10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie ile wbije lvl profesji jeżeli jestem aktualnie na misji 33lvl i posiadam 52 lvl ile tak około lvl bym dostał za wykonanie misji do mojego lvl'a ?

Opublikowano

Duzo ci wleci, do 55 joby lekko skoro masz misje na 33 lvl ;3 A co do lvl ciezko powiedziec .. ;c z 58-59 (?)

Nie.

Misja na dany poziom ma określoną liczbę punktów profesji/doświadczenia. Na 33 poziomie może Ci wlecieć 10%, ale na 52 poziome wleci 3%.

Skoro masz 45 poziom profesji, to maksymalnie będzie trzy procent, ale mogę się mylić. Najlepiej sprawdź to i wykonaj misję ;) My nie jesteśmy w stanie powiedzieć potwierdzonej informacji.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Przeciez misje do 55lvl sa wyzej nagradzane, wiec nie poleci mu za nie 3% nawet jak ma 60lvl. Jak mialam 59 lvl mialam niezrobiona cp 55, gdy na 59lvl zrobilam dostalam jakies 70% ale spox, nic juz nie mowie.

95bx.png

Cherry, she is Scout. She see you, be careful..

Opublikowano

Moim zdaniem dostaniesz tak do 48j/50j ale to max lvla moze ci wpadnie do 58 Pozdrawiam

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Przeciez misje do 55lvl sa wyzej nagradzane, wiec nie poleci mu za nie 3% nawet jak ma 60lvl. Jak mialam 59 lvl mialam niezrobiona cp 55, gdy na 59lvl zrobilam dostalam jakies 70% ale spox, nic juz nie mowie.

No właśnie, cp 55. Zobacz ile jest poziomów między tym. Na 55 poziomie mogłoby to być 100%.

Przykład mojego twierdzenia:

Na poziomie 33 do następnej profesji jest wymagane załóżmy 5000 punktów, czyli 100%. Na 52 poziomie i 45 profesji do następnej jest wymagane 50000 punktów, czyli 100%.

No i teraz robimy tak: bierzemy wymaganą ilość punktów profesji dla danego poziomu oraz tą z 33 poziomu i odejmujemy od siebie. 50000-5000=45000.

Czyli zostanie nam 45000 punktów, w tym wypadku to będzie jakieś +/- 10%.

Oczywiście to jest tylko przykład na losowych liczbach.

Trzymam się tego i nie jestem zagubiony w systemie misji ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ojj mało poleci.

Popieram Klausa ;s

Załóżmy ze za quest dostajemy 100 expa. Na 15profesji to będzie przykładowo 50% bo 1lvl profki to np. 1000 expa.

Na 45 profesji przykładowo potrzebujemy 10.000 expa czyli 10x mniej czyli 5% ;P

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...